Vælg restaurant

Dagsarrangement

På Keyser har I mulighed for at holde selskaber også uden for vores normale åbningstid. Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig dag i gode venners lag, så står vi klar med de perfekte rammer til dit selskab.

Dagsmenuer

Et dagsarrangement vil typisk foregå i tidsrummet 11.00-16.00. Ønsker I at forlænge tidsrummet kommer dette med en ekstra opkrævning pr. person.

Ønsker I at afholde et dagsarrangement på Keyser Social kræver det et minimumsforbrug på 12.000,- inkl. moms. Dette er for at restauranten kan opretholde diverse udgifter, der er i forbindelse med at holde ekstraordinært åbent i løbet af dagen.

Nedenstående menu er gældende t.o.m. 19/6/2022

Dagsmenu 1

348,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Snekrabbe – Tapioca senbei – Yuzu caviar

    Sprød tapioca senbei-kiks med sart tilberedt snekrabbe, vendt med japansk mayo. Toppet med forårsløg & hjemmelavet yuzu caviar

  • Inari nigiri – Shiitake-svampe – Daikon

    Inari nigiri med Shiitake-svampe, japanske brune ris & sesamgulerod. Toppet med syltet daikon

  • Ceviche – Blåbær – Nam Jim

    Asiatisk inspireret makrel-ceviche med hjemmelavet honning- & blåbærmamelade. Serveret i thai Nam Jim-sauce med ingefær


  • Miso-suppe – Japansk tangsalat  – Tofu

    Japansk hvid miso-suppe serveret med tofu, purløg, lime & japansk tangsalat

  • Okse tataki – Fermenteret peber – Ribs

    Flamberet okse, marineret i soya, serveret med fermenteret pebercreme & japanske syltede rødløg. Toppet med ribs & karse

  • Yellowtail – Ingefær – Teriyaki

    Dansk Yellowtail, serveret med ingefær-paste & thaiinspireret teriyaki. Toppet med friskskårede løg & saltede mandler


  • Lotusrod – Gomacreme – Rødbede

    Lotusrod dampet med urter & saltbagt rødbede. Serveret med gomacreme

  • Japanske brune ris – Kokosmælk – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter, tilberedt i kokosmælk & urteolie. Toppet med sprød tempura-crumble

  • Panang-karry – Sashimi – Spicy urter

    Panang-karry med flamberet & sashimi skåret laks. Toppet med spicy asiatiske urter


  • Asiatisk mousse – Mango – Vilde bær

    Asiatisk hvid chokolademousse med mango, pandansirup & vilde bær

Dagsmenu 2

448,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Snekrabbe – Tapioca senbei – Yuzu caviar

    Sprød tapioca senbei-kiks med sart tilberedt snekrabbe, vendt med japansk mayo. Toppet med forårsløg & hjemmelavet yuzu caviar

  • Inari nigiri – Shiitake-svampe – Daikon

    Inari nigiri med Shiitake-svampe, japanske brune ris & sesamgulerod. Toppet med syltet daikon

  • Ceviche – Blåbær – Nam Jim

    Asiatisk inspireret makrel-ceviche med hjemmelavet honning- & blåbærmamelade. Serveret i thai Nam Jim-sauce med ingefær


  • Miso-suppe – Japansk tangsalat  – Tofu

    Japansk hvid miso-suppe serveret med tofu, purløg, lime & japansk tangsalat

  • Okse tataki – Fermenteret peber – Ribs

    Flamberet okse, marineret i soya, serveret med fermenteret pebercreme & japanske syltede rødløg. Toppet med ribs & karse

  • Yellowtail – Ingefær – Teriyaki

    Dansk Yellowtail, serveret med ingefær-paste & thaiinspireret teriyaki. Toppet med friskskårede løg & saltede mandler


  • Kammusling – Unagi – Kataifi

    Friteret kammusling i kataifi-dej, toppet med dråber af unagi-sauce. Serveret med purløg, wasabicreme & brøndkarse

  • Keyser kimchi – Wonton – Forårssalat

    Frisk forårssalat med vilde bær, serveret på sprød wonton-kiks. Toppet med vores koreansk inspirerede Keyser kimchi lavet med chilisauce

  • Short ribs – Asiatisk BBQ – Citrongræsolie

    Keysers langtidstilberedte okse short ribs, glaseret i BBQ-sauce med thaiurter. Toppet med friterede forårsløg & citrongræsolie


  • Lotusrod – Gomacreme – Rødbede

    Lotusrod dampet med urter & saltbagt rødbede. Serveret med gomacreme

  • Japanske brune ris – Kokosmælk – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter, tilberedt i kokosmælk & urteolie. Toppet med sprød tempura-crumble

  • Panang-karry – Sashimi – Spicy urter

    Panang-karry med flamberet & sashimi skåret laks. Toppet med spicy asiatiske urter


  • Asiatisk mousse – Mango – Vilde bær

    Asiatisk hvid chokolademousse med mango, pandansirup & vilde bær

Allergener: Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.

Drikkepakke 1

Velkomstbobler
Ad libitum drikkevarer – 5 timer

  • Garganega Verona, Cantina di Negrar, 2019
  • Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2019
  • Pilsner / Classic
  • Diverse sodavand
  • Vand m./u. brus
  • Kaffe / Thé

    249,- pr. person
    (49,- pr. person pr. ekstra time)

    *Det er muligt at vælge andre vine og øl. Dette vil dog have indvirkning på prisen

Drikkepakke 2

Afregning efter forbrug:

Velkomstbobler 55,-
Husets hvidvin 250,-
Husets rødvin 250,-
Lille øl el. sodavand 35,-
Stor øl el. sodavand 50,-
Kaffe / thé 25,-
Vand m./u. brus (pr. person) 30,-

*Alle priser er stk. priser

*Ved forlængelse af fri bar og forlængelse af lokaler efter kl. 17.00, vil prisen stige til 200,- pr. person pr. ekstra time.

lokaler

Keyser Socials indretning er en oplevelse værd i sig selv. Her spiser du i skæret fra dæmpet neonlys, mens fantastiske grønne planter pynter i loftet. 

Restauranten er inddelt i flere niveauer, hvilket giver god mulighed for at sidde privat, men samtidig være en del af stemningen i restauranten. 


Menu