Vælg restaurant

Dagsarrangement

På Keyser har I mulighed for at holde selskaber også uden for vores normale åbningstid. Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig dag i gode venners lag, så står vi klar med de perfekte rammer til dit selskab.

Dagsmenuer

Et dagsarrangement vil typisk foregå i tidsrummet 11.00-16.00. Ønsker I at forlænge tidsrummet kommer dette med en ekstra opkrævning pr. person.

Ønsker I at afholde et dagsarrangement på Keyser Social kræver det et minimumsforbrug på 12.000,- inkl. moms. Dette er for at restauranten kan opretholde diverse udgifter, der er i forbindelse med at holde ekstraordinært åbent i løbet af dagen.

Nedenstående menu er gældende t.o.m. 28/8/2022

Dagsmenu 1

348,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Hummer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedt hummer med syltet wasabi, krydret med japansk togarashi & serveret på sprød senbeikiks.

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager

    Hjemmelavet korokke af fisk, chili, koriander & rød karry friteret i panko. Serveret med teriyaki sauce, japansk mayo & bonitoflager

  • Agurk – Daikon – Nam Jim

    Frisk makirulle af agurk & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.


  • Tun – Ponzu – Radise

    Tyndtskåret tun med ponzu soyasauce serveret med friske radiser & sakura urter.

  • Okse tataki – Fermenteret peber – Ribs

    Flamberet okse, marineret i soya, serveret med fermenteret pebercreme & japanske syltede rødløg. Toppet med ribs & karse

  • Tom Kha – Kylling – Dumpling

    Thaisuppe med kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveret med dumpling af kylling & svampe. Suppen dekoreres med purløgsolie & urter.


  • Panang karry – Kylling – Sommersalat

    Keysers panang karry med udbenet kyllingelår & krydrede aromatiske asiatiske urter. Serveret med frisk sommersalat.

  • Brune ris – Kokos – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter, kogt i kokosmælk og urteolie. Toppet med sprød tempura crumble.

  • Veggie nudler – Wasabi – Sesam

    Friske & sprøde nudler af agurk og zucchini serveret med wasabi eddike, sesamolie & sesamfrø.


  • Woon Katti – Cookie – Passionsfrugt sorbet

    Traditionel thailandsk dessert af kokoscreme med vanilje dækket af en ris-cookie. Serveres med en frisk passionsfrugt sorbet på siden.

Dagsmenu 2

448,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Hummer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedt hummer med syltet wasabi, krydret med japansk togarashi & serveret på sprød senbeikiks.

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager

    Hjemmelavet korokke af fisk, chili, koriander & rød karry friteret i panko. Serveret med teriyaki sauce, japansk mayo & bonitoflager

  • Agurk – Daikon – Nam Jim

    Frisk makirulle af agurk & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.


  • Tun – Ponzu – Radise

    Tyndtskåret tun med ponzu soyasauce serveret med friske radiser & sakura urter.

  • Okse tataki – Fermenteret peber – Ribs

    Flamberet okse, marineret i soya, serveret med fermenteret pebercreme & japanske syltede rødløg. Toppet med ribs & karse

  • Tom Kha – Kylling – Dumpling

    Thaisuppe med kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveret med dumpling af kylling & svampe. Suppen dekoreres med purløgsolie & urter.


  • Kammusling – Unagi – Kataifi

    Friteret kammusling i dej af kataifi med et hint af unagisauce. Serveret med purløg, wasabi creme & brøndkarse.

  • Keyser kimchi – Wonton – Kinakål

    Frisk salat på kinakål med vilde bær serveret på en sprød wonton toppet med koreansk inspireret Keyser kimchi sauce med chili.

  • Okseribs – BBQ – Citrongræs

    Keysers langtidstilberedte okse short ribs med thailandske urter glaseret i BBQ-sauce, friske forårsløg & citrongræsolie. Serveret på shisoblade.


  • Panang karry – Kylling – Sommersalat

    Keysers panang karry med udbenet kyllingelår & krydrede aromatiske asiatiske urter. Serveret med frisk sommersalat.

  • Brune ris – Kokos – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter, kogt i kokosmælk og urteolie. Toppet med sprød tempura crumble.

  • Veggie nudler – Wasabi – Sesam

    Friske & sprøde nudler af agurk og zucchini serveret med wasabi eddike, sesamolie & sesamfrø.


  • Woon Katti – Cookie – Passionsfrugt sorbet

    Traditionel thailandsk dessert af kokoscreme med vanilje dækket af en ris-cookie. Serveres med en frisk passionsfrugt sorbet på siden.

Allergener: Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.

Drikkepakke 1

Velkomstbobler
Ad libitum drikkevarer – 5 timer

  • Garganega Verona, Cantina di Negrar, 2019
  • Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2019
  • Pilsner / Classic
  • Diverse sodavand
  • Vand m./u. brus
  • Kaffe / Thé

    249,- pr. person
    (49,- pr. person pr. ekstra time)

    *Det er muligt at vælge andre vine og øl. Dette vil dog have indvirkning på prisen

Drikkepakke 2

Afregning efter forbrug:

Velkomstbobler 55,-
Husets hvidvin 250,-
Husets rødvin 250,-
Lille øl el. sodavand 35,-
Stor øl el. sodavand 50,-
Kaffe / thé 25,-
Vand m./u. brus (pr. person) 30,-

*Alle priser er stk. priser

*Ved forlængelse af fri bar og forlængelse af lokaler efter kl. 17.00, vil prisen stige til 200,- pr. person pr. ekstra time.

lokaler

Keyser Socials indretning er en oplevelse værd i sig selv. Her spiser du i skæret fra dæmpet neonlys, mens fantastiske grønne planter pynter i loftet. 

Restauranten er inddelt i flere niveauer, hvilket giver god mulighed for at sidde privat, men samtidig være en del af stemningen i restauranten. 


Menu