Julemenuer 2023

Vores julemenuer er tilgængelige fra den 6. november 2023 til og med den 7. januar 2024

Menu 3

13 serveringer +

945 pr person

Velkomstbobler

2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Kaffe, thé & avec

Snacks

Forrett

Mellemret

Hovedret

Dessert

Menu 2

13 serveringer

845 pr person

Velkomstbobler

2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Menu 1

10 serveringer

745 pr person

Velkomstbobler

2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

(mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Inkluderet i menuerne

Fri øl, vin & vand – 2,5 timer
Velkomstbobler
Hvidvin
Trebbiano, Umani Ronchi, 2022
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021
Øl
Pilsner
Vand
Diverse sodavand + Vand m./u. brus

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Drikkepakker

Add on: Cocktailpakke

195 pr person

Cocktails til din aften, som tilføjelse til fri bar

Cocktails inkluderet:

Soju & Grape Soda, Berry Buchu,,
Golden Daiquiri & Husets G&T

Opgrader din vinpakke

175 pr person
Hvidvin
Chardonnay Reserva, Terrazas 2022
Rødvin
Barbera d’Alba, Fratelli Ferrero, 2021

Snacks

Hummer – Wasabi – Senbei

Pocheret hummer med syltet wasabi, tilsmagt med japansk togarashi mix, serveret på sprød senbei chip

Gulerod – Daikon – Nam Jim

Frisk daikon makirulle med gulerod, serveret med Nam Jim sauce lavet på lime, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce

Svinebryst – Adobo glace – Syltede løg

Langtidsstegt svinebryst med Filippinsk Adobo glace lavet på hvidløg, soya & eddike. Serveret med syltede løg & frisk chili

Forret

Tuntataki – Butternut squash – Yuzu

Kimchi marineret tun, flamberet & serveret med puré af butternut squash. Toppet med kataifi & yuzu-syltede rødløg

Tom-Yam suppe – Østershatte – Galanga

Thailandsk Tom-Yam suppe baseret på kokosmælk, kaffir lime & galanga. Serveret med østershatte & frisk chili

Oksetatar – Rødbede – Wasabi

Japanskinspireret oksetatar i wasabi eddike med bagte rødbeder & forårsløg. Toppet med saltede cashewnødder & daikonkarse

Mellemret

Okseribs – Asian BBQ sauce – Citrongræsolie

Langtidsstegt okse short ribs med thaiurter, glaceret med BBQ-sauce. Toppet med friske forårsløg, citrongræsolie & shisoblade

Miang kham – Frisk mango – Shiso

Stegte thairejer med mango, chili, lime, koriander & peanuts. Serveres i et friskt shisoblad & spises med fingrene i én bid

Kammusling – Unagi – Kataifi

Friteret kammusling i kataifidej. Serveret med unagi sauce, purløg/wasabicreme & brøndkarse

Hovedret

Appelsin – Nam-Jim – Kinakål

Appelsinsalat vendt med Nam-Jim dressing, kinakål, frisk chili & røgede mandler

Massaman – Kylling – Kaffir Lime

Udbenet kyllingelår med thai-malaysisk Massaman karry baseret på kokosmælk & peanuts. Serveret med zucchini & grønne bønner

Thairisotto – Kokos – Vesterhavsost

Jasmin ris dampet i kokosmælk & urter. Serveret med Vesterhavsost & sprøde cashewnødder

Dessert

Lychee – Kirsebær – Hvid chokolade

Hvid chokolademousse med lycheegelé, serveret med sprøde dehydrerede kirsebær. Hertil kirsebærsorbet med karamelliseret hvid chokolade
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.

thank you so much

We will get back to you