Vælg restaurant

Nytår på Keyser Social

16 serveringer • Vinmenu à 6 glas • 2 “våde surprises” 

1.500,-

Menu


Pre-snacks

Crunchy duck – Sød soya – Vesterhavsost
Langsomt tilberedt and, blandet med forskellige slags krydderier, overhældt med sød soyasauce & revet dansk saltet ost.

Asiatisk inspireret “Fine de Claire” østers – Kokos – Chili
Frisk nytårs-østers med yummy sauce på kokos, ingefær, palmesukker & yuzu. Toppet med mild chili olie & koriander karse

Friteret rischips – Trøffel – Tang
Chips lavet af ris drysset med tangpulver & havsalt. Asiatisk trøffelcreme på siden til at dyppe

Snacks

Hummer – Yuzu – Togarashi
Frisk hummer med sprødt rispapir, yuzu-creme, japansk togarashi & spiselige blomster

Kingfish – Tun – Sashimi
Sashimi tallerken med tun & kingfish, serveret med thai sauce “Keyser ponzu”, radise, ikura & urteolie

Senbei – Ama Ebi – Agurkeperler
Sprød senbei kiks med wasabicreme, agurkeperler & Ama Ebi “søde rejer”

Forretter

Grøn karry – Dumpling – Basilikum
Thai grøn karrysuppe baseret på kokoscreme, basilikum, grøn chili &galanga serveret med en kinesisk inspireret wonton dumpling med kylling

Laks – Cashewnødder – Purløg
Marineret laks med rig purløgscreme, ristede cashewnødder & karse

Tatar – Østersblade – Rischips
Koreansk inspireret kalvetatar med soyasauce, sprødt rispapir & friske østersblade

Mellemretter

Short ribs – BBQ-sauce – Hvidløg
Langsomt tilberedte okseribs, glaseret i asiatisk BBQ-sauce med friske røde chilier, citrongræsolie & fintsnittede kaffir limeblade

Veggienudler – Wasabi – Lotusrod
Veggienudler fra squash med japansk wasabidressing & chips af lotusrod

Vagtel – Sataysauce – Fuglegræs
Vagtel m. thai rød karry, krydret jordnøddesauce & fuglegræs

Hovedretter

Panang – Wagyu – Majroe
Keyser panang karry med skiver af mørt wagyu, chili & asiatiske urter. Serveres med sprøde glasnudler, majroe & citronolie

Bok choy – Kimchi – Panko
Blancheret bok choy med kimchisauce, tempura, korianderkarse & limeskal

Kokos – Ris – Dansk ost
Dampet ris med urter, kokosmælk & citronolie. Retten toppes med dansk ost

Dessert

Mango – Sticky rice – Lime
Klassisk thai dessert med mangosorbet, chokoladekvist & frisk limeskal







Drikkevarer

Pre-snacks: Acqui Rosé Brut, Tre Secoli, NV

Snacks: Riesling Wachenheimer, Dr. Bürklin-Wolf, 2016

Forret: Chablis, Seguinot Bordet, 2021

Mellemret: Pinot Gris Clos des Capucins, Domaine Weinbach, 2019

Efter mellemret: Jinro Soju Classic, shot

Hovedret: Magari Bolgheri, Angelo Gaja, 2018

Efter hovedret: Fernet Branca, shot

Dessert: Umeshu, Sawanotsuru

DRIKKEVARER

Pre-snacks: Acqui Rosé Brut, Tre Secoli, NV
Snacks: Riesling Wachenheimer, Dr. Bürklin-Wolf, 2016
Forret: Chablis, Seguinot Bordet, 2021
Mellemret: Pinot Gris Clos des Capucins, Domaine Weinbach, 2019
Efter mellemret: Jinro Soju Classic, shot
Hovedret: Magari Bolgheri, Angelo Gaja, 2018
Efter hovedret: Fernet Branca, shot
Dessert: Umeshu, Sawanotsuru

Menu

PRE-SNACKS

Crunchy duck – Sød soya – Vesterhavsost
Langsomt tilberedt and, blandet med forskellige slags krydderier, overhældt med sød soyasauce & revet dansk saltet ost.

Asiatisk inspireret “Fine de Claire” østers – Kokos – Chili
Frisk nytårs-østers med yummy sauce på kokos, ingefær, palmesukker & yuzu. Toppet med mild chili olie & koriander karse

Friteret rischips – Trøffel – Tang
Chips lavet af ris drysset med tangpulver & havsalt. Asiatisk trøffelcreme på siden til at dyppe

SNACKS

Hummer – Yuzu – Togarashi
Frisk hummer med sprødt rispapir, yuzu-creme, japansk togarashi & spiselige blomster

Kingfish – Tun – Sashimi
Sashimi tallerken med tun & kingfish, serveret med thai sauce “Keyser ponzu”, radise, ikura & urteolie

Senbei – Ama Ebi – Agurkeperler
Sprød senbei kiks med wasabicreme, agurkeperler & Ama Ebi “søde rejer”

FORRETTER

Grøn karry – Dumpling – Basilikum
Thai grøn karrysuppe baseret på kokoscreme, basilikum, grøn chili &galanga serveret med en kinesisk inspireret wonton dumpling med kylling

Laks – Cashewnødder – Purløg
Marineret laks med rig purløgscreme, ristede cashewnødder & karse

Tatar – Østersblade – Rischips
Koreansk inspireret kalvetatar med soyasauce, sprødt rispapir & friske østersblade

MELLEMRETTER

Short ribs – BBQ-sauce – Hvidløg
Langsomt tilberedte okseribs, glaseret i asiatisk BBQ-sauce med friske røde chilier, citrongræsolie & fintsnittede kaffir limeblade

Veggienudler – Wasabi – Lotusrod
Veggienudler fra squash med japansk wasabidressing & chips af lotusrod

Vagtel – Sataysauce – Fuglegræs
Vagtel m. thai rød karry, krydret jordnøddesauce & fuglegræs

HOVEDRETTER

Panang – Wagyu – Majroe
Keyser panang karry med skiver af mørt wagyu, chili & asiatiske urter. Serveres med sprøde glasnudler, majroe & citronolie

Bok choy – Kimchi – Panko
Blancheret bok choy med kimchisauce, tempura, korianderkarse & limeskal

Kokos – Ris – Dansk ost
Dampet ris med urter, kokosmælk & citronolie. Retten toppes med dansk ost

DESSERT

Mango – Sticky rice – Lime
Klassisk thai dessert med mangosorbet, chokoladekvist & frisk limeskal

Køb billet

Vi glæder os til at fejre nytår med dig – både i København og Aarhus!

Keyser Social København

Hold nytår hos Keyser Social i København
Adresse: Frederiksborggade 20D, 1360 København

Keyser Social aarhus

Hold nytår hos Keyser Social i Aarhus
Adresse: Frue Kirkeplads 4, 8000 Aarhus


Menu