Crunchy duck – Sød soya – Vesterhavsost
Langsomt tilberedt and, blandet med forskellige slags krydderier, overhældt med sød soyasauce & revet dansk saltet ost.
Asiatisk inspireret “Fine de Claire” østers – Kokos – Chili
Frisk nytårs-østers med yummy sauce på kokos, ingefær, palmesukker & yuzu. Toppet med mild chili olie & koriander karse
Friteret rischips – Trøffel – Tang
Chips lavet af ris drysset med tangpulver & havsalt. Asiatisk trøffelcreme på siden til at dyppe
Hummer – Yuzu – Togarashi
Frisk hummer med sprødt rispapir, yuzu-creme, japansk togarashi & spiselige blomster
Kingfish – Tun – Sashimi
Sashimi tallerken med tun & kingfish, serveret med thai sauce “Keyser ponzu”, radise, ikura & urteolie
Senbei – Ama Ebi – Agurkeperler
Sprød senbei kiks med wasabicreme, agurkeperler & Ama Ebi “søde rejer”
Grøn karry – Dumpling – Basilikum
Thai grøn karrysuppe baseret på kokoscreme, basilikum, grøn chili &galanga serveret med en kinesisk inspireret wonton dumpling med kylling
Laks – Cashewnødder – Purløg
Marineret laks med rig purløgscreme, ristede cashewnødder & karse
Tatar – Østersblade – Rischips
Koreansk inspireret kalvetatar med soyasauce, sprødt rispapir & friske østersblade
Short ribs – BBQ-sauce – Hvidløg
Langsomt tilberedte okseribs, glaseret i asiatisk BBQ-sauce med friske røde chilier, citrongræsolie & fintsnittede kaffir limeblade
Veggienudler – Wasabi – Lotusrod
Veggienudler fra squash med japansk wasabidressing & chips af lotusrod
Vagtel – Sataysauce – Fuglegræs
Vagtel m. thai rød karry, krydret jordnøddesauce & fuglegræs
Panang – Wagyu – Majroe
Keyser panang karry med skiver af mørt wagyu, chili & asiatiske urter. Serveres med sprøde glasnudler, majroe & citronolie
Bok choy – Kimchi – Panko
Blancheret bok choy med kimchisauce, tempura, korianderkarse & limeskal
Kokos – Ris – Dansk ost
Dampet ris med urter, kokosmælk & citronolie. Retten toppes med dansk ost
Mango – Sticky rice – Lime
Klassisk thai dessert med mangosorbet, chokoladekvist & frisk limeskal
Pre-snacks: Acqui Rosé Brut, Tre Secoli, NV
Snacks: Riesling Wachenheimer, Dr. Bürklin-Wolf, 2016
Forret: Chablis, Seguinot Bordet, 2021
Mellemret: Pinot Gris Clos des Capucins, Domaine Weinbach, 2019
Efter mellemret: Jinro Soju Classic, shot
Hovedret: Magari Bolgheri, Angelo Gaja, 2018
Efter hovedret: Fernet Branca, shot
Dessert: Umeshu, Sawanotsuru
Pre-snacks: Acqui Rosé Brut, Tre Secoli, NV
Snacks: Riesling Wachenheimer, Dr. Bürklin-Wolf, 2016
Forret: Chablis, Seguinot Bordet, 2021
Mellemret: Pinot Gris Clos des Capucins, Domaine Weinbach, 2019
Efter mellemret: Jinro Soju Classic, shot
Hovedret: Magari Bolgheri, Angelo Gaja, 2018
Efter hovedret: Fernet Branca, shot
Dessert: Umeshu, Sawanotsuru
Crunchy duck – Sød soya – Vesterhavsost
Langsomt tilberedt and, blandet med forskellige slags krydderier, overhældt med sød soyasauce & revet dansk saltet ost.
Asiatisk inspireret “Fine de Claire” østers – Kokos – Chili
Frisk nytårs-østers med yummy sauce på kokos, ingefær, palmesukker & yuzu. Toppet med mild chili olie & koriander karse
Friteret rischips – Trøffel – Tang
Chips lavet af ris drysset med tangpulver & havsalt. Asiatisk trøffelcreme på siden til at dyppe
Hummer – Yuzu – Togarashi
Frisk hummer med sprødt rispapir, yuzu-creme, japansk togarashi & spiselige blomster
Kingfish – Tun – Sashimi
Sashimi tallerken med tun & kingfish, serveret med thai sauce “Keyser ponzu”, radise, ikura & urteolie
Senbei – Ama Ebi – Agurkeperler
Sprød senbei kiks med wasabicreme, agurkeperler & Ama Ebi “søde rejer”
Grøn karry – Dumpling – Basilikum
Thai grøn karrysuppe baseret på kokoscreme, basilikum, grøn chili &galanga serveret med en kinesisk inspireret wonton dumpling med kylling
Laks – Cashewnødder – Purløg
Marineret laks med rig purløgscreme, ristede cashewnødder & karse
Tatar – Østersblade – Rischips
Koreansk inspireret kalvetatar med soyasauce, sprødt rispapir & friske østersblade
Short ribs – BBQ-sauce – Hvidløg
Langsomt tilberedte okseribs, glaseret i asiatisk BBQ-sauce med friske røde chilier, citrongræsolie & fintsnittede kaffir limeblade
Veggienudler – Wasabi – Lotusrod
Veggienudler fra squash med japansk wasabidressing & chips af lotusrod
Vagtel – Sataysauce – Fuglegræs
Vagtel m. thai rød karry, krydret jordnøddesauce & fuglegræs
Panang – Wagyu – Majroe
Keyser panang karry med skiver af mørt wagyu, chili & asiatiske urter. Serveres med sprøde glasnudler, majroe & citronolie
Bok choy – Kimchi – Panko
Blancheret bok choy med kimchisauce, tempura, korianderkarse & limeskal
Kokos – Ris – Dansk ost
Dampet ris med urter, kokosmælk & citronolie. Retten toppes med dansk ost
Mango – Sticky rice – Lime
Klassisk thai dessert med mangosorbet, chokoladekvist & frisk limeskal
Vi glæder os til at fejre nytår med dig – både i København og Aarhus!
Hold nytår hos Keyser Social i København
Adresse: Frederiksborggade 20D, 1360 København
Hold nytår hos Keyser Social i Aarhus
Adresse: Frue Kirkeplads 4, 8000 Aarhus
Bestil årets nytårsmenu fra DiningSix med hjem.
3 retter – 325,- pr. kuvert
Med vores kreative og smagfulde menu, opmærksomme og personlige betjening samt fokus på detaljen, tager vi det bedste fra Fine Dining-universet og tilsætter en god portion personlighed og uformel atmosfære.
Vi kalder det Nice Dining.
Køkkenets åbningstider
Søndag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22
Frederiksborggade 20d
1360 København K.
info@keyserkbh.dk
+45 69 15 68 40
With our creative and tasteful menu, attentive and personal service and focus on the detail, we take the best of the Fine Dining universe and add a good deal of personality and informal atmosphere. We call it Nice Dining.