Frue Kirkeplads 4
8000 Aarhus
info@keyseraarhus.dk
+45 69 15 68 50
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Onsdag: 21.00
Torsdag – Lørdag: 22.00
Frederiksborggade 20d
1360 København K
info@keyserkbh.dk
+45 69 15 68 40
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Onsdag: 21.00
Torsdag – Lørdag: 22.00
Nyhedsbrev
Inspiration, invitationer og tilbud fra os til dig.
We will get back to you
Social Dining Menuer
Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.
Vi serverer nedenstående menu til og med d. 2. juni 2024.
Torsdag-lørdag serverer vi udelukkende vores menuer à 13 eller 10 serveringer.
Keyser Experience
13 serveringer
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
500 pr. person
Vinmenu
5 glas til 13 serveringer
435 pr. person
Cocktailmenu
5 glas til 13 serveringer
455 pr. person
Alkoholfri menu
5 glas til 13 serveringer
345 pr. person
Tasting Menu
10 serveringer
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
400 pr. person
Vinmenu
4 glas til 10 serveringer
345 pr. person
Cocktailmenu
4 glas til 10 serveringer
365 pr. person
Alkoholfri menu
4 glas til 10 serveringer
295 pr. person
Snacks
Black Tiger – Senbei – Wasabi
Havtaske – Yuzu – Miso
Daikon – Nam Jim – Agurk
Forret
Spicy tun – Shiso – Sesam
Oksetataki – Trøffel – Ribs
Rød karry – Dumpling – Kaffir lime
Mellemret
Okseribs – Keysers BBQ-sauce – Citrongræsolie
Gyoza – Grøn karry – Citrongræs
Kimchi – Zucchini – Yuzu
Hovedret
Koreansk fried chicken – Gochujang – Forårsløg
Enoki – Fermenteret peber – Brændt lime
Thairisotto – Kokos – Vesterhavsost
Dessert
Créme brûlée – Kokossukker – Passionsfrugt
Bobler
Laurent-Perrier Brut, NV
135 /
675
Veuve Clicqout Brut, NV
895
Ruinart Rosé, NV
1495
Ruinart Blanc de Blancs, NV
1695
Bollinger La Grande Année, 2014
1785
Cristal, Louis Roederer, 2014
3295
Prosecco, Tenuta Civranetta, Fidora, NV
85 /
425
Spumante, Le Contesse, NV
375
Rosé
Minuty Prestige, Cotes de Provence, 2022
95 /
475
Hvidvin
Chablis Premier Cru Fourchaurme, Seguinot-Bordet 2021
845
Riesling, Frankland Estate, 2021
485
Sauvignon Blanc, Cloudy Bay, Marlborough, 2023
795
Chardonnay Reserva, Terrazas de los Andes, Mendoza, 2022
95 /
430
Chardonnay, Casa La Rad, Rioja, 2018
595
Sancerre Blanc, Domaine Jean Paul Balland, 2022
595
Pouilly-Fumé, Harmonie, Domaine Chatelain, 2022
495
Chassagne-Montrachet, Domaine Philippe Bouzereau, 2020
1395
Meursault, Les Grands Charrons, Domaine Philippe Bouzereau, 2022
1195
Puligny-Montrachet, 1er Cru Champs Gain, François Carillon, 2020
1655
Bouzeron Aligoté, Jean Baptiste Jessiaume, 2020
795
Bourgogne Aligoté, Domaine Dubois Bernard & Fils, 2023
545
Domaine Dubois Bernard & Fils, Savigny-lés-Beaune, 2021
895
Bourgogne Blanc, Septembre, Edouard Delaunay, 2022
125 /
585
Grüner Veltliner, Steininger, 2022
85 /
435
Chablis, Seguinot-Bordet, 2022
615
Mâcon-Fuissé Les Bruyeres, Domaine Dominique Cornin, 2022
925
Mâcon-Lugny Les Charmes, Lupe-Cholet, 2020
645
Pinot Gris Clos des Capucins, Domaine Weinbach, 2020
725
Trebbiano Abruzzo, Umani Ronchi, 2022
80 /
385
Riesling Spätlese Trocken, Karl J. Molitor, 2020
415
Riesling Trocken, Fred Prinz, 2022
100 /
515
Riesling Wachenheimer, Dr. Bürklin-Wolf, 2021
625
Riesling Trocken, Clemens Busch, 2022
475
Riesling Kabinett Ürziger Würzgarten, Karl Erbes, 2021
95 /
435
Sauvignon Blanc, Steininger, 2021
455
Grüner Veltliner, Grand Grü, Steininger, 2021
525
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021
80 /
385
L’ensemble Pinot Noir, Nicolas & Jay, 2019
1495
Pinot Noir, Russian River, Marimar Estate La Masia, 2018
995
Steininger, Zweigelt, 2020
545
Sierra de Toloño, Sandra Bravo Marin, 2020
445
Spätburgunder, Aus den Lagen, Weingut Christmann, 2020
895
Markgräfler Spätburgunder Baden Weingut Wassmer, 2021
115 /
555
Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Domini Veneti, 2019
535
Magari Bolgheri, Angelo Gaja, 2019
955
Bourgogne Rouge Vielles Vignes Albert Sounit, 2022
595
Pinot Noir, Tiefenbrunner, 2022
565
Barolo Gattera, Fratelli Ferrero, 2018
855
Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista Borgogno, 2022
90 /
435
Barbera d’Alba, Fratelli Ferrero, 2022
525
Cotes du Rhône, Paul Jaboulet Ainé, 2021
425
Fleurie Granits Roses, Domaine de Bel-Air, 2022
665
Domaine Dubois Bernard & Fils, Savigny-lés-Beaune 1er Cru, 2021
995
Gevrey Chambertin, Louis Jadot, 2018
1095
Dessertvin
Sauternes, Chateau Lamourette, 2010
580
Umeshu Koyujikomi, Sawanotsuru
90 /
775
Soju
Jinro Chamisul Classic Soju (20,1%)
50 /
290
Jinro Chamisul Grape Fruit Soju (13%)
50 /
290
Cocktails
Keyser Signatur
115
Chili Cucumber
120
Berry Buchu
115
Mango Miso
120
Golden Daiquiri
115
Tropical Passion
120
Soju Paloma
115
Espresso Martini
120
Mocktails
Citrongræs Mocktail
85
Chili Cucumber Mocktail
85
Øl
Kirin Ichiban (5,0%)
65
Sapporo (5,0%)
65
Singha (5,0%)
65
Leo (5,0%)
65
1664 Blanc (0,0%)
60
Tuborg Pilsner (4,6%)
60
Guld Tuborg (5,8%)
65
Kronenbourg 1664 Blanc (5,0%)
70
Brooklyn Pulp Art Hazy IPA (6%)
75
Sodavand
Coca-Cola / Coca-Cola Zero Sugar
45
Limonade
60
Singha Yuzu Lemon Soda Zero Sugar
50
Three Cents Soda – Grape / Ananas
50
Three Cents Ginger Beer
50