selskabsmenuer på Keyser Social

Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu.

All-IN MENU

600 pr. person

13 serveringer

Velkomstbobler

Kaffe & thé

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

895 pr. person

Keyser Experience

500 pr. person
Mest valgte

13 serveringer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

795 pr. person

Tasting Menu

400 pr. person

10 serveringer

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

695 pr. person

Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad og en masse forskellige smagsoplevelser.

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener.
Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Lidt mere krymmel på toppen?

Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere 

Inkluderet i fri bar

2,5 timer
Hvidvin
Trebbiano, Umani Ronchi, 2022
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021
Øl
Tuborg Pilsner
Vand
Diverse sodavand
Vand m./u. brus

Add-on: Cocktailpakke

195 pr person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri bar i:


Tropical Passion
Keyser G&T
Soju Paloma
Golden Daiquiri

Opgradér din vinpakke

175 pr person
Hvidvin
Chardonnay, Terrazas de los Andes, 2022
Rødvin
Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista, 2022

Vi serverer denne menu til og med 15. juni 2025

Snacks

And – Røget kimchi-mayo – Purløg

Confiteret and med ingefær, hvidløg & asiatiske urter. Serveres med en kraftig, røget kimchi-mayo.

Daikon – Grøn kosho – Tofu

Let & forfriskende dumpling pakket ind i syltet daikon, fyldt med grøn yuzu kosho & silketofu. Toppet med urtepulver.

Oksetatar – Wasabi – Yuzu

Oksetatar serveret med wasabi, cremet thailandsk sauce & forårsløg. Toppet med tapioka-kaviar blandet med wasabi & yuzu.

Forret

Sashimi – Kokosemulsion – Kataifi

Sashimi serveret med grøn olie, kokosemulsion & ponzu. Toppet med sprød kataifi.

Gyoza – Grøn karry – Citrongræs

Sprøde svine-gyoza med tørret grøn karry. Serveres med en sauce af kokos, citrongræs & purløg.

Tom yum-suppe – Ristet chiliolie – Bøgehatte

Krydret tom yum-suppe lavet med ristet chiliolie for ekstra varme & toppet med syltede bøgehatte for et friskt, umamifyldt twist.

Mellemret

Okseribs – Keysers BBQ-sauce – Citrongræsolie

Langtidsstegte short ribs med thaiurter, glaseret i Keysers BBQ-sauce. Toppet med friske forårsløg & kaffir limeolie.

Sprød drage-reje – Hvidløgs-miso – Mandler

Sprød, fritteret drage-reje serveret med en let hvidløgs-miso-mayo. Toppet med ristede mandelflager & friske jalapeños.

Brændt romaine – Wasabi – Mango

Karamelliseret salat serveret med mango-chilikompot, wasabimayo, cashew crumble & friske, asiatiske krydderurter.

Hovedret

Lotusrod – Grillet kylling – Estragonsauce

Grillet, saftig kylling serveret med thailandsk grøn karry & estragonsauce. Toppet med fritteret lotusrod & frisk estragon.

Pak choi – Ristede peanuts – Hokkiado-græskar

Hvidløgsstegt pak choi serveret på puré af hokkaido græskar. Toppet med sprøde peanuts & hvidløgscrumble.

Congee – Cashewnødder – Saflor

Jasminris dampet i kyllingefond, ingefær & saflor. Toppet med sprøde cashewnødder & fritteret løg.

Dessert

Matcha tiramisu – Pærer – Mandler

Ladyfingers dyppet i matcha & mandelsirup, i lag med cremet fyld & toppet med sødt syltede pærer.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.

thank you so much

We will get back to you