selskabsmenuer på Keyser Social

Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu. 

All-IN MENU

895 pr. person

13 serveringer

Velkomstbobler

Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

Kaffe & thé

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

600 pr. person

uden fri bar

Keyser Experience

795 pr. person
Mest valgte

13 serveringer

Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

500 pr. person

uden fri bar

Tasting Menu

695 pr. person

10 serveringer

Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

400 pr. person

uden fri bar

Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad og en masse forskellige smagsoplevelser.

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener.
Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Lidt mere krymmel på toppen?

Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere 

Inkluderet i fri bar

2,5 timer
Hvidvin
Trebbiano, Umani Ronchi, 2022
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021
Øl
Pilsner
Vand
Diverse sodavand
Vand m./u. brus

Add-on: Cocktailpakke

195 pr person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri bar i:


Berry Buchu
Keyser G&T
Soju Paloma
Golden Daiquiri

Opgradér din vinpakke

175 pr person
Hvidvin
Chardonnay, Terrazas de los Andes, 2022
Rødvin
Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista, 2022

Vi serverer denne menu til og med 2. juni 2024

Snacks

Black Tiger – Senbei – Wasabi

Black Tiger rejer vendt i japansk mayo & mild chili. Serveret på sprød senbei kiks med syltet wasabi.

Havtaske – Yuzu – Miso

Bagt & misomarineret havtaske med saltede mandler, sød yuzu vinaigrette & aromatiske urter.

Daikon – Nam Jim – Agurk

Frisk maki rulle af agurk & daikon. Serveret med vores spicy Nam Jim sauce.

Forret

Spicy tun – Shiso – Sesam

Frisk tun med chili, forårsløg & sesam. Serveret på shisoblad med frisk grøn chili.

Oksetataki – Trøffel – Ribs

Flamberet okse marineret i soyasauce, serveret med asiatisk trøffelmayo & japansk-syltede rødløg. Toppet med ribs & karse.

Rød karry – Dumpling – Kaffir lime

Thailandsk rød karrysuppe lavet på kokoscreme, rød chili & galanga. Serveret med vegetarisk dumpling & chiliolie.

Mellemret

Okseribs – Keysers BBQ-sauce – Citrongræsolie

Langtidsstegt short ribs med thaiurter, glaceret i Keysers BBQ-sauce. Toppet med friske forårsløg & citrongræs-/kaffir limeolie.

Gyoza – Grøn karry – Citrongræs

Crunchy gyoza med svin & tørret grøn karry. Serveret med kokos, citrongræs & purløgssauce.

Kimchi – Zucchini – Yuzu

Friske nudler af agurk & zucchini med koreansk inspireret kimchi. Toppet med sesamolie & yuzu.

Hovedret

Koreansk fried chicken – Gochujang – Forårsløg

Koreansk kylling i spicy Gochujang-sauce med friske forårsløg. Serveret med smashed cucumber i spicy thaisauce.

Enoki – Fermenteret peber – Brændt lime

Enoki-svampe friteret i tempura med fermenteret pebermayo & unagisauce.

Thairisotto – Kokos – Vesterhavsost

Jasminris dampet i kokosmælk med urter. Serveres med spicy soya, Vesterhavsost & crunchy cashewnødder.

Dessert

Créme brûlée – Kokossukker – Passionsfrugt

Kokos créme brûlée karameliseret med kokossukker & crunchy kokos. Serveret med passionsfrugtsorbet.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.

thank you so much

We will get back to you