selskabsmenuer på Keyser Social

Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu.

All-IN MENU

600 pr. person

13 serveringer

Velkomstbobler

Kaffe & thé

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

895 pr. person

Keyser Experience

500 pr. person
Mest valgte

13 serveringer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

795 pr. person

Tasting Menu

400 pr. person

10 serveringer

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

695 pr. person

Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad og en masse forskellige smagsoplevelser.

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener.
Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Lidt mere krymmel på toppen?

Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere 

Inkluderet i fri bar

2,5 timer
Hvidvin
Trebbiano, Umani Ronchi, 2022
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021
Øl
Tuborg Pilsner
Vand
Diverse sodavand
Vand m./u. brus

Add-on: Cocktailpakke

195 pr person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri bar i:


Keyser Signatur
Keyser G&T
Soju Paloma
Golden Daiquiri

Opgradér din vinpakke

175 pr person
Hvidvin
Chardonnay, Terrazas de los Andes, 2022
Rødvin
Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista, 2022

Vi serverer denne menu til og med 5. januar 2025

Snacks

Flambé ebi – Senbei – Wasabi

Flammegrillet ebi-reje serveret på sprød senbei med wasabi-mayo, friske krydderurter & syltet wasabi.

Gulerod – Daikon – Nam jim

Frisk makirulle med gulerod & daikon. Serveret med nam jim-sauce med chili & koriander.

Korokke – Teriyaki – Bonito

Håndrullet korokke med spicy fisk toppet med teriyaki-sauce. Serveret med hjemmelavet chilimayo & røget, fermenteret tun.

Forret

Tuna tataki – Butternut – Yuzu

Kimchi-marineret tun flamberet & serveret med græskarpuré. Toppet med crunchy kataifi & japanske, yuzu-syltede rødløg.

Keyser bao – Andeconfit – Hoisin

Dampet bao fyldt med hoisin-karamelliseret andeconfit. Serveres med chilisyltet agurk, sprøde forårsløg & spicy mayo.

Grøn karry – Østershat – Basilikum

Thailandsk grøn karrysuppe baseret på kokoscreme, basilikum, grøn chili & galanga. Serveret med østershatte.

Mellemret

Okseribs – Keysers BBQ-sauce – Citrongræsolie

Langtidsstegte short ribs med thaiurter, glaseret i Keysers BBQ-sauce. Toppet med friske forårsløg & kaffir limeolie.

Kammusling – Bisque – Porre

Joe's dumplings med kammusling & rejer. Serveret med en asiatisk inspireret hummerbisque, urter & sprøde, stegte porrer.

Brændt romaine – Wasabi – Mango

Karamelliseret salat serveret med mango-chilikompot, wasabimayo, cashew crumble & friske, asiatiske krydderurter.

Hovedret

Massaman – Lam – Kaffir lime

Langtidsstegt lam, zucchini, peanuts & friske krydderurter. Serveret med Thailandsk-malaysisk massaman-karry baseret på kokoscreme & peanuts.

Thailandsk risotto – Kokos – Vesterhavsost

Jasminris dampet i kokoscreme & urter. Serveret med aromatisk urteolie, Vesterhavsost & sprøde cashewnødder.

Tempura – Broccolini – Umeboshi

Tempurastegt broccolini serveret med en umamifyldt umeboshi-mayo & frisk shiso.

Dessert

Miso – Passionsfrugt – Lotusrod

Hvid chokolade- & misomousse. Serveret med passionsfrugtsorbet & yuzu-gelé med frisk thaibasilikum. Pyntet med karamelliseret honning & sprød lotusrod.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.

thank you so much

We will get back to you