selskabsmenuer på Keyser Social

Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu. 

All-IN MENU

600 pr. person

13 serveringer

Velkomstbobler

Kaffe & thé

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

895 pr. person

Keyser Experience

500 pr. person
Mest valgte

13 serveringer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

795 pr. person

Tasting Menu

400 pr. person

10 serveringer

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

695 pr. person

Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad og en masse forskellige smagsoplevelser.

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener.
Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Lidt mere krymmel på toppen?

Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere 

Inkluderet i fri bar

2,5 timer
Hvidvin
Trebbiano, Umani Ronchi, 2022
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021
Øl
Tuborg Pilsner
Vand
Diverse sodavand
Vand m./u. brus

Add-on: Cocktailpakke

195 pr person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri bar i:


Berry Buchu
Keyser G&T
Soju Paloma
Golden Daiquiri

Opgradér din vinpakke

175 pr person
Hvidvin
Chardonnay, Terrazas de los Andes, 2022
Rødvin
Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista, 2022

Vi serverer denne menu til og med 16. juni 2024

Snacks

Sort senbei – Snekrabbe – Syltet wasabi

Snekrabbe mixet med japansk mayo, toppet med syltet wasabi. Serveret på senbei af ris infuseret med blæksprutteblæk.

Tempura – Tamarind – Daikon

Keysers tempura serveret på bund af daikon- & rødbedenudler. Toppet med en syrlig tamarindsauce.

Oksetatar – Østersblad – Yummi sauce

Oksetatar med yummi kokossauce, serveret på frisk østersblad med ristede cashewnødder.

Forret

Kinilaw – Tun – Wonton

Frisk tuntatar i filipinsk inspireret kinilaw sauce lavet med kokos, frisk lime & eddike. Toppet med friske urter & sprøde wonton nudler.

Keyser bao – Svin – Hoisin

Dampet bao med fyld af svinebryst karamelliseret i hoisinsauce. Serveret med syltet løg & forårsløg.

Tom Kha – Kylling – Wonton

Thailandsk suppe med kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveret med hjemmelavet wonton med kylling & svampe. Toppet med purløgsolie & urter

Mellemret

Okseribs – Keysers BBQ-sauce – Citrongræsolie

Langtidsstegt short ribs med thaiurter, glaseret i Keysers BBQ-sauce. Toppet med friske forårsløg & kaffir limeolie.

Kammusling – Unagi – Kataifi

Stegt kammusling i kataifi-dej med unagi-sauce. Toppet med purløg, chilimayo & brøndkarse.

Miang kham – Mango – Shiso

Mango blandet med chili, lime, koriander & peanuts. Retten spises med fingrene i et frisk shiso-blad.

Hovedret

Okse – Szechuan – Hokkaido

Soyamarineret oksekød med ingefær nuoc cham, forårsløg & szechuan-sauce. Serveret på hokkaido-puré.

Nasi lemak – Pandan – Chili

Malaysisk "rich rice", jasminris kogt i kokosfløde med pandan. Serveret med hvidløg/chilipasta & karse.

Kimchi – Tomater – Nam Jim

Keysers kimchi-marinerede tomater & chilistrimler. Serveret med smashed cucumber i grøn Nam Jim-sauce.

Dessert

Créme brûlée – Passionsfrugt – Cashew

Vietnamesisk passionsfrugt créme brûlée serveret med kokossorbet & karamelliserede cashewnødder.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.

thank you so much

We will get back to you