Selskaber

Vi har lagt mange kræfter i at skabe en æstetisk smuk og indbydende restaurant med god energi, som med garanti vil bidrage med noget særligt til dit næste selskab, uanset om du ønsker en storslået og festlig aften eller en mere intim middag.

Keyser Social rummer et stort udvalg af både mindre og større borde, samt separate lokaler, perfekt til dit næste middagsselskab

selskabsmenuer på Keyser Social

Fra d. 6/11/2023-7/1/2024 serverer vi vores julemenu, som du kan se ved at klikke her

Menu 3

13 serveringer +

600,- pr person
Inkl. Vand ad libitum – med / uden brus
Velkomstbobler + kaffe & te

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Menu 2

13 serveringer

500,- pr person
inkl. Vand ad libitum – med / uden brus

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Menu 1

10 serveringer

400,- pr person
inkl. Vand ad libitum – med / uden brus

Snacks

Forret

(mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover. Alle i selskabet skal vælge samme menu.

Vi har sammensat tre selskabsmenuer, der vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. 

Allergener

Alle vores selskabsmenuer kan laves pescetar-, vegetar-, og veganervenlige ligesom vi tager højde for diverse allergener.

Drikkepakker

Premium

495,- pr person
Fri øl, vin & vand – 2,5 timer
Hvidvin
Grüner Veltliner, Grand Grü, Steininger, 2019
Rødvin
Pinot Noir, Tiefenbrunner, 2020

Luksus

395,- pr person
Fri øl, vin & vand – 2,5 timer
Hvidvin
Riesling Trocken, Fred Prinz, 2020
Rødvin
Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2019

Standard

295,- pr person
Fri øl, vin & vand – 2,5 timer
Hvidvin
Trebbiano, Umani Ronchi, 2020
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021

Andre tilvalg

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet

Vinmenu

4 glas til vores 10 retter

345,- pr. person

5 glas til vores 13 retter

435,- pr. person

Kaffe & The

Kaffe & The

Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter

25,- pr. person


Kaffe, The & Avec

Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
Et udvalg af avecs

85,- pr. person

Fri cocktails – 2,5 timer

( I forlængelse af fri øl, vin & vand )
395,- pr person

Fri cocktails og forlæng din aften

Cocktails inkluderet:

Soju & Grape Soda, Berry Buchu,
Golden Daiquiri & Husets G&T
Kun tilgængelig sammen med vores standard, luksus eller premium drikkepakke.

Fri cocktails – 2,5 timer

 ( Samme tidsrum som fri øl, vin & vand )
195,- pr person

Fri cocktails til din aften

Cocktails inkluderet:

Soju & Grape Soda, Berry Buchu,,
Golden Daiquiri & Husets G&T
Kun tilgængelig sammen med vores standard, luksus eller premium drikkepakke.

Snacks

Hummer – Wasabi – Senbei

Pocheret hummer med syltet wasabi, tilsmagt med japansk togarashi mix & serveret på sprød senbei chip.

Gulerod – Daikon – Nam Jim

Frisk daikon makirulle med gulerod, serveret med Nam Jim-sauce lavet på lime, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce

Svinebryst – Adobo glace – Syltede løg

Langtidsstegt svinebryst med filippinsk Adobo glace baseret på hvidløg, soya & eddike. Serveret med syltede løg & frisk chili.

Forret

Tuntataki – Butternut squash – Yuzu

Kimchi-marineret tun, flamberet & serveret med puré af butternut squash. Toppet med kataifi & yuzu-syltede rødløg.

Tom-Yam suppe – Østershatte – Galanga

Thailandsk suppe baseret på kokosmælk, kaffir lime & galanga. Serveret med østershatte & frisk chili.

Oksetatar – Rødbede – Wasabi

Japansk inspireret oksetatar i wasabieddike med bagte rødbeder & forårsløg. Toppet med saltede cashewnødder & daikonkarse.

Mellemret

Okseribs – Asian BBQ-sauce – Citrongræsolie

Langtidsstegt okse short ribs med thaiurter, glaceret med BBQ-sauce. Toppet med friske forårsløg, citrongræsolie & shisoblade.

Kammusling – Unagi – Kataifi

Friteret kammusling i kataifi dej, serveret med Unagi-sauce, wasabicreme & brøndkarse.

Miang kham – Frisk mango – Shiso

Stegte thailandske rejer med mango, chili, lime, koriander & peanuts. Serveres i et friskt shisoblad & spises med fingrene i én bid.

Hovedret

Appelsin – Nam Jim – Kinakål

Appelsinsalat vendt med Nam Jim-dressing, kinakål, frisk chili & røgede mandler.

Massaman – Kylling – Kaffir lime

Udbenet kyllingelår med thai-malaysisk Massaman karry baseret på kokosmælk & peanuts. Serveres med zucchini & grønne bønner.

Thairisotto – Kokos – Vesterhavsost

Jasminris dampet i kokosmælk & urter. Serveres med Vesterhavsost & sprøde cashewnødder.

Dessert

Lychee – Kirsebær – Hvid chokolade

Hvid chokolademousse med lycheegelé serveret med sprøde, dehydrerede kirsebær. Hertil kirsebærsorbet med karamelliseret hvid chokolade.
Date

thank you so much

We will get back to you