Keyser Social København

Frederiksborggade 20d 1360 København K

Keyser København stemning

Keyser Social København åbnede i 2020 og er den første af sin slags. I dag ligger restauranten både i København, Aarhus og Oslo. Restauranten er en lille oase i storbyen. Her træder du ind i et univers, der ikke begrænser sig til maden. Vi har indrettet restauranten i flere niveauer, så der er god mulighed for at sidde lidt afskærmet. Restauranten bliver oplyst af afdæmpet, grønt neonlys og i loftet pynter levende planter.

Det siger gæsterne

Hos Keyser Social vil du opleve en atmosfære og betjening, der er helt nede på jorden, vores dygtige og professionelle personale bidrager til helhedsoplevelsen med deres egen personlige facon. Her kan du læse nogle af vores gæsters oplevelser.

Lene Kirkegaard
Læs mere
Fuldstændig fantastisk mad, der var ikke én af de 13 retter som ikke var fantastisk. Tjenerne var dygtige, vidende, vidste hvad de havde med at gøre. Vi kommer igen!
Anja Mikkelsen
Læs mere
Keyser er bestemt mig favorit sted her i København. De servere asiatisk mad med et dansk twist. Maden er bestemt ikke for stærk, så alle kan være med. Vi var der inde to unge og to ældre, og kom alle tilfredses der fra. Vi fik 10 små serveringer, som man kunne se og smage der var brugt tid på.
Thomas S
Læs mere
Lækker mad, super betjening. Kan varmt anbefale deres 13 retters menu med tilhørende cocktails. Kommer helt sikkert igen.
Henrik F
Læs mere
Et af de fedeste steder i København, hvis man ønsker en smagsoplevelse i særklasse, men som også er til at betale. Vi fik en 13-retters menu, der klart kan anbefales. Atmosfæren er god - ligeledes betjeningen. Husk at bestille bord i god tid - det er ikke uden grund, at det kan være svært at få bord 😉
Rosalia
Læs mere
Flot indrettet med rigtig god atmosfære. Maden var utrolig lækker og alle var høflige, gode til at fortælle og forklare. Klar anbefaling til en dejlig aften!
Arendse L
Læs mere
Fantastisk mad - deres tastning menu byder på alt godt fra menukortet og det hele smagte så skønt. Utrolig god og opmærksom betjening og service. Lækre lokaler. Vi kommer er klart igen! Kan varmt anbefales hvis man er til det asiatiske køkken.

Kreativt asiatisk fusionskøkken

Hos Keyser Social udforsker vi det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg. Således kan du glæde dig til smagene og farverne fra det asiatiske køkken kombineret med Nordens lækre og friske råvarer.

thank you so much

We will get back to you