Kyser SOCIAL Aarhus

Klostertorvet 9, 8000 Aarhus

Kyser Aarhus stemning

På Keyser Aarhus træder du ind i et univers. Her spiser du i skæret af dæmpet, grønt neonlys, under loft, der er udsmykket med levende planter. Restauranten har mange kroge, perfekt til den intime middag.

Det siger gæsterne

På Keyser Social arbejder vi altid hårdt for, at alle vores gæster får en oplevelse, der ikke begrænser sig til maden. Keyser Social er en helhedsoplevelse. Vi håber, at I glemmer alt om hverdagen, når I træder ind ad døren hos os.

Super Moo
Læs mere
Betjeningen var venlig og menuen godt forklaret. Maden er super lækker og elsker det asiatiske fusions nordiske twist. Mangler billeder, fordi maden var for god.
Martin la Cour Søborg
Læs mere
Fantastic night at Keyser Social - first time here and will definitely be back. The 13 course taste menu was beyond this world in flavor and texture composition, well complimented by their drink menu. The Golden Daiquiri was like drinking liquid key lime pie - WOW! Well done!
Mathias P
Læs mere
Totalt sindsyg mad og rigtig god service. Det smagte så det batter og alt hvad vi fik var godt. Der var ikke en finger at sætte på en mikroskopisk ting. 😁
Erik O
Læs mere
Fremragende mad. Pris og kvalitet hænger absolut sammen. Venlig og professionel betjening. Kan klart anbefales.
Richard Eisenberger
Læs mere
we've been meaning to try it out, and we were not disappointed! we had the 13 course tasting meal, and we enjoyed each one. The cocktails and mocktails were excellent as well!
Michael D
Læs mere
Fantastisk oplevelse. Mange lækre retter og smagsnuancer og fornem service. Vi oplevede et vildt engagement og havde en fremragende aften. Virkelig meget værdi for pengene. Kommer helt sikkert igen.

Kreativt asiatisk fusionskøkken i Aarhus

Med vores Keyser Social-menuer á 10 og 13 serveringer tager vi dig med på en længere asiatisk smagsrejse og giver dig muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer af det farverige køkken i øst har at byde på.

Vælges der separate kolde og varme retter, anbefaler vi 3-4 retter pr. person. Alt serveres klar til at dele.

thank you so much

We will get back to you