Selskabslokaler

Keyser Socials indretning er en oplevelse værd i sig selv. Her spiser du i skæret fra dæmpet neonlys, mens fantastiske grønne planter pynter i loftet. 

Restauranten er inddelt i flere niveauer, hvilket giver god mulighed for at sidde privat, men samtidig være en del af stemningen i restauranten. 

Selskabslokaler KØBENHAVN

SELSKABER KØBENHAVN

Stueetagen

I restaurantens stueetage har vi plads til flere mindre selskaber eller ét stort selskab på op til 45 gæster. Restauranten er inddelt i flere niveauer og vi oplever, at det giver en god dynamik i større selskaber. 

1 sal

Går du op af trappen, finder du endnu et afskærmet område, med plads til et selskab på 26 gæster. Her sidder I for jer selv, men etagen er åben, så I kan kigge ned og ind i resten af restauranten. På den måde kan I sidde privat, men stadig fornemme viben fra resten af restauranten.

Hele restauranten har plads til 95 gæster.

Yakuzaen

Chef’s table

SELSKABSLOKALE KØBENHAVN

Yakuzaen

Bevæger du dig ned af trappen, finder du Yakuzaen. Yakuzaen er vores selskabslokale, hvor vi har plads til 18 gæster. Her sidder I dejligt privat ved et langbord. Selvom rummet er afskærmet, føles det ikke aflukket – lokalets ene væg er lavet af glas, og her er der kig op til restaurantens øvre etage. Lokalet er udsmykket med afdæmpet neonlys og levende planter i loftet.

Chef’s table

Har du og dine gæster lyst til at sidde privat kan I booke vores Chef’s Table. Her kan I sidde 5 til en intim middag. I har mulighed for at trække et gardin for eller lade det være åbent – det er op til jer

Selskabslokaler AARHUS

SELSKABER AARHUS

Front

I restaurantens forreste del har vi et hyggeligt område med seks runde borde. Her kan I sidde et selskab på op til 15 gæster. Ved de runde borde er der nem adgang for gæster, der bruger kørestol. I afdelingen er der også to langbord med plads til otte og ti gæster.

Back

Længere inde i restauranten finder I et mere afskærmet område med både runde borde og et langbord. Her er der plads til flere mindre selskaber eller ét stort selskab på op til 40 gæster. Er I mere end 40 gæster, har vi også mulighed for at tage et par af båsene i brug. Således kan vi rumme et selskab på 50 gæster. 

Hele restauranten har plads til op til 130 gæster

Yakuzaen

Båse

SELSKABSLOKALE AARHUS

Yakuzaen

Yakuzaen er vores aflukkede selskabslokale. Her kan I sidde op til 26 gæster. Lokalet er indrettet med afdæmpet neonlys og levende planter i loftet. I sidder samlet ved et langbord – perfekt til private fejringer.

Båse

Vi har indrettet fire hyggelige båse, hvor I kan sidde seks gæster om et stort, rundt bord. Båsene er perfekte til en hyggelig, intim middag med gode venner eller en forretningsmiddag. Båsene sidder I for jer selv, men I får stadig viben fra resten af restauranten.

thank you so much

We will get back to you