Laurent-Perrier Brut, NV
135 /
645
Veuve Clicqout Brut, NV
180 /
895
Ruinart Rosé, NV
1495
Ruinart Blanc de Blancs, NV
1695
Bollinger La Grande Année, 2014
1785
Cristal, Louis Roederer, 2014
2495
Acqui Rosé Brut, Tre Secoli, NV
375
Spumante, Le Contesse, NV
75 /
365
Minuty Prestige, Cotes de Provence, 2022
95 /
425
Brezza, Lungarotti, 2022
375
Sancerre Blanc, Domaine Jean Paul Balland, 2022
595
Riesling Spätlese Trocken, Karl J. Molitor, 2020
365
Riesling Kabinett Jungfer, Fred Prinz, 2022
475
Riesling Trocken, Fred Prinz, 2022
95 /
395
Riesling Wachenheimer, Dr. Bürklin-Wolf, Magnum, 2019
1095
Riesling Trocken, Clemens Busch, 2022
425
Riesling Kabinett Ürziger Würzgarten, Karl Erbes, 2021
95 /
395
Sauvignon Blanc, Cloudy Bay, Marlborough, 2022
795
Estate Sauvignon Blanc, Misty Cove, 2022
95 /
415
Chardonnay Reserva, Terrazas, Mendoza, 2022
95 /
430
Chardonnay, Casa La Rad, Rioja, 2018
595
Trebbiano Abruzzo, Umani Ronchi, 2022
80 /
365
Grüner Veltliner, Steininger, 2022
85 /
415
Chassagne-Montrachet, Domaine Philippe Bouzereau, 2020
1395
Chablis Premier Cru Fourchaurme, Seguinot-Bordet 2021
895
Meursault, Les Grands Charrons, Domaine Philippe Bouzereau, 2020
1195
Puligny-Montrachet, 1er Cru Champs Gain,François Carillon, 2020
1655
Bourgogne Aligoté, Domaine Dubios Bernard & Flis, 2022
110 /
545
Bourgogne Blanc, Septembre, Edouard Delaunay, 2022
125 /
585
Chablis, Seguinot-Bordet, 2022
615
Pinot Gris Clos des Capucins, Domaine Weinbach, 2019
725
Sauvignon Blanc, Steininger, 2021
455
Grüner Veltliner, Grand Grü, Steininger, 2021
495
Negroamaro, Roots, 2021
80 /
375
L’ensemble Pinot Noir, Nicolas & Jay, 2019
1285
Zinfandel, Lange Twins, 2017
385
Steininger, Zweigelt, 2020
115 /
545
Crianza, Bodegas Montecillo, 2017
375
Sierra de Toloño, Sandra Bravo Marin, 2020
445
Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Domini Veneti, 2018
535
Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2020
95 /
445
Amarone Re Teodorico, Monteforte, 2018
745
Magari Bolgheri, Angelo Gaja, 2018
955
Chianti Classico, Borgo Scopeto, 2021
455
Bourgogne Rouge Vielles Vignes Albert Sounit, 2021
130 /
595
Pinot Noir, Tiefenbrunner, 2021
565
Barbaresco Magnum, Produttori del Barbaresco, 2017
1295
Barolo Gattera, Fratelli Ferrero, 2017
855
Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista Borgogno, 2022
395
Barbera d’Alba, Fratelli Ferrero, 2021
100 /
465
Bourgogne Rouge, Domaine Dubios Bernard & Flis, Savigny-lés-Beaune 1er Cru, 2020
995
Chateauneuf du Pape Palais d’Ete, Caves des Papes, 2021
735
Cotes du Rhône, Paul Jaboulet Ainé, 2021
395
Gevrey Chambertin, Louis Jadot, 2017
1095
Sauternes, Chateau Lamourette, 2010
90 /
580
Fine Tawny, Quinta Agua Alta
850
Moscato, Fidora, NV
455
Umeshu Koyujikomi, Sawanotsuru
90 /
775
Jinro Chamisul Classic Soju (20,1%)
50 /
290
Jinro Chamisul Grape Fruit Soju (13%)
50 /
290
Berry Buchu
115
Mango Miso
120
Soju Paloma
115
Tropical Passion
120
Golden Daiquiri
115
Keyser Signatur
115
Chili Cucumber
120
Espresso Martini
120
Citrongræs Mocktail
85
Chili Cucumber Mocktail
85
Tiger Beer (5,0%)
65
Kirin Ichiban (5,0%)
65
Sapporo (5,0%)
65
Singha (5,0%)
65
Coca-Cola / Coca-Cola Zero Sugar
50
Schweppes Tonic / Lemonade
50
Fanta Orange
50
Sprite
50
Frue Kirkeplads 4
8000 Aarhus
info@keyseraarhus.dk
+45 69 15 68 50
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Onsdag: 21.00
Torsdag – Lørdag: 22.00
Frederiksborggade 20d
1360 København K
info@keyserkbh.dk
+45 69 15 68 40
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Onsdag: 21.00
Torsdag – Lørdag: 22.00
We will get back to you
Social Dining Menuer
Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.
Menuen er gældende t.o.m. 7/01-2024
Keyser Experience
13 serveringer
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
500 pr. person
Vinmenu
5 glas til 13 serveringer
435 pr. person
Cocktailmenu
5 glas til 13 serveringer
455 pr. person
Alkoholfri menu
5 glas til 13 serveringer
345 pr. person
Tasting Menu
10 serveringer
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
400,- pr person
Vinmenu
4 glas til 10 serveringer
345 pr. person
Cocktailmenu
4 glas til 10 serveringer
365 pr. person
Alkoholfri menu
4 glas til 10 serveringer
295 pr. person