Frue Kirkeplads 4
8000 Aarhus
CVR 42399477
info@keyseraarhus.dk
+45 69 15 68 50
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag: 21.00
Mandag-Tirsdag: 20.30
Onsdag-Torsdag: 21.00
Fredag – Lørdag: 22.00
Frederiksborggade 20d
1360 København K
CVR 39230844
info@keyserkbh.dk
+45 69 15 68 40
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Torsdag: 21.00
Fredag – Lørdag: 22.00
Nyhedsbrev
Inspiration, invitationer og tilbud fra os til dig.
We will get back to you
Social Dining Menuer
Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.
Vi serverer nedenstående menu til og med d. 15. juni 2025.
Torsdag-søndag serverer vi udelukkende vores menuer à 13 eller 10 serveringer.
Keyser Experience
13 serveringer
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
500 pr. person
Vinmenu
5 glas til 13 serveringer
Opgrader til et glas champagne + 50
435 pr. person
Cocktailmenu
5 glas til 13 serveringer
455 pr. person
Alkoholfri menu
5 glas til 13 serveringer
345 pr. person
Tasting Menu
10 serveringer
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
400 pr. person
Vinmenu
4 glas til 10 serveringer
Opgrader til et glas champagne + 50
345 pr. person
Cocktailmenu
4 glas til 10 serveringer
365 pr. person
Alkoholfri menu
4 glas til 10 serveringer
295 pr. person
Snacks
And – Røget kimchi-mayo – Purløg
Daikon – Grøn kosho – Tofu
Oksetatar – Wasabi – Yuzu
Forret
Sashimi – Kokosemulsion – Kataifi
Gyoza – Grøn karry – Citrongræs
Tom yum-suppe – Ristet chiliolie – Bøgehatte
Mellemret
Okseribs – Keysers BBQ-sauce – Citrongræsolie
Sprød drage-reje – Hvidløgs-miso – Mandler
Brændt romaine – Wasabi – Mango
Hovedret
Lotusrod – Grillet kylling – Estragonsauce
Pak choi – Ristede peanuts – Hokkiado-græskar
Congee – Cashewnødder – Saflor
Dessert
Matcha tiramisu – Pærer – Mandler
Bobler
Laurent-Perrier Brut, NV
135/
675
Veuve Clicqout Brut, NV
895
Ruinart Rosé, NV
1495
Ruinart Blanc de Blancs, NV
1695
Perrier-Jouët Belle Epoque, 2014
3295
Spumante, Le Contesse, NV
375
Rosé
Minuty Prestige, Cotes de Provence, 2023
100/
495
Hvidvin
Mâcon-Lugny Les Charmes, Lupe-Cholet, 2020
645
Chardonnay Sugar Mill, Scout by Leo, 2023
475
Sauvignon Blanc, Cloudy Bay Te Koko, 2021
1195
Sauvignon Blanc, Cloudy Bay, 2024
795
Chardonnay Reserva, Terrazas de los Andes, 2024
95/
495
Chardonnay, Casa La Rad, 2021
595
Pinot Gris Clos des Capucins, Domaine Weinbach, 2020
795
Chassagne-Montrachet, Domaine Philippe Bouzereau, 2022
1395
Meursault, Les Grands Charrons, Domaine Philippe Bouzereau, 2022
1195
Montagny, André Goichot, Chateau de la Guiche, 2022
775
Puligny-Montrachet, 1er Cru Champs Gain, François Carillon, 2020
1895
Savigny-lés-Beaune Blanc, Domaine Dubois Bernard & Fils, 2022
795
Chablis, Seguinot-Bordet, 2022
615
Chablis Premier Cru Fourchaurme, Seguinot-Bordet, 2023
845
Mâcon-Fuissé Les Bruyeres, Domaine Dominique Cornin, 2022
925
Grüner Veltliner, Grand Grü, Steininger, 2023
525
Bourgogne Blanc, Septembre, Edouard Delaunay, 2022
125/
595
Bourgogne Aligoté, Domaine Dubois Bernard & Fils, 2023
110/
545
Bouzeron Aligoté, Jean Baptiste Jessiaume, 2020
795
Pouilly-Fumé, Harmonie, Domaine Chatelain, 2023
495
Sancerre Blanc, Picard, 2023
595
Sauvignon Blanc, Vignoble Cogné, 2023
95/
475
Trebbiano Abruzzo, Umani Ronchi, 2022
415
Riesling Wachenheimer, Dr. Bürklin-Wolf, 2021
595
Riesling Kabinett Ürziger Würzgarten, Karl Erbes, 2023
100/
495
Riesling Spätlese Trocken, Karl J. Molitor, 2020
475
Riesling Trocken, Fred Prinz, 2023
100/
495
Asia Cuvée, Weingut Mayer am Pfarrplatz, 2023
425
Sauvignon Blanc, Steininger, 2023
455
Grüner Veltliner, Steininger, 2023
85/
435
Rødvin
Bourgogne Rouge, Romauld Valot, 2022
120/
595
Savigny-lés-Beaune 1er Cru, Clos des Guettes, Domaine Dubois Bernard & Fils, 2021
995
Fleurie Granits Roses, Domaine de Bel-Air, 2023
665
Côtes du Rhône Paralléle 45, Paul Jaboulet Ainé, 2023
425
Barbera d’Alba, Fratelli Ferrero, 2022
525
Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista Borgogno, 2023
90/
435
Barolo Gattera, Fratelli Ferrero, 2019
895
Pinot Noir, Tiefenbrunner, 2022
565
Negroamaro, Roots, 2021
385
Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Domini Veneti, 2019
535
Spätburgunder, Fred Prinz, 2023
595
Spätburgunder, Aus den Lagen, Weingut Christmann, 2020
895
Markgräfler Spätburgunder Baden Weingut Wassmer, 2022
115/
555
Pinot Noir, Russian River, Marimar Estate La Masia, 2021
995
L’ensemble Pinot Noir, Nicolas & Jay, 2021
1495
Dessertvin
5 glas
455
4 glas
365
Umeshu Koyujikomi, Sawanotsuru
90/
775
Soju
Jinro Chamisul Classic Soju (20,1%)
50/
290
Jinro Chamisul Grape Fruit Soju (13%)
50/
290
Cocktails
Raspberry Sling
120
Chili Cucumber
120
Jasmin Harmony
120
Mango Collins
125
Golden Daiquiri
115
Tropical Passion
120
Soju Paloma
115
Espresso Martini
120
Mocktails
Citrongræs Mocktail
85
Chili Cucumber Mocktail
85
Øl
Kirin Ichiban (5,0%)
65
Sapporo (5,0%)
65
Singha (5,0%)
65
Brooklyn Special Effects (0,4%)
60
Tsingtao (0,0%)
60
Tuborg Pilsner (4,6%)
60
Kronenbourg 1664 Blanc (5,0%)
70
Brooklyn Pulp Art Hazy IPA (6%)
75
Mikkeller Japanese Rice Lager (5,1%)
80
Sodavand
Coca-Cola / Coca-Cola Zero Sugar
45
Limonade
60
Singha Yuzu Lemon Soda Zero Sugar
50
Three Cents Soda – Grape / Ananas
50
Three Cents Ginger Beer
50