Vælg restaurant

Selskaber

Vi har lagt mange kræfter i at skabe en æstetisk smuk og indbydende restaurant med god energi, som med garanti vil bidrage med noget særligt til dit næste selskab, uanset om du ønsker en storslået og festlig aften eller en mere intim middag.

Keyser Social rummer et stort udvalg af både mindre og større borde, samt to separate selskabslokaler, perfekt til selskaber på op til hhv. 16 og 22 personer.

Fra 1. november serverer vi vores julemenu, når I besøger os som selskab

Vi har sammensat tre særlige vintermenuer, perfekt til dig og dit selskab i julemånederne. Menuerne består af hhv. 10 og 13 serveringer og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det farverige køkken i øst har at byde på.

Alt du ser på de forskellige menuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsindtryk med noget for enhver smag.


Selskabsmenu

OBS! Nedenstående priser er gældende fra 1/1/2022

Vi har sammensat tre særlige selskabsmenuer, der vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Menuerne består af hhv. 10 og 13 serveringer og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det farverige køkken i øst har at byde på.

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsindtryk med noget for enhver smag.

Et selskab defineres ved 9 personer eller derover og
hele selskabet skal vælge samme menu.

OBS! Nedenstående menu er gældende t.o.m. 17/1/2022

Menu 1

400,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Nobashi reje – Sprød majs – Mild Chili

    Japansk Nobashi reje vendt med syrlig japansk mayo, chili paste & hvidløgsolie. Serveret på sprød chip af majs.

  • Tuntataki – Butternut – Yuzu

    Lynstegt kimchi-marineret tun, serveret på cremet butternut-puré. Toppet med sprøde glasnudler & sødlige løg tilsmagt med yuzu.

  • Daikon – Kold karry – Seven spice

    Makirulle af frisk daikon fyldt med kold malaysisk karry. Toppet med Seven spice krydderi & shiso karse.


  • Tatar – Yummi sauce – Gunkan

    Tatar af okse i Gunkan af agurk. Serveret med Yummi kokossauce skilt med basilikumolie.

  • Hamachi – Tamarind – Tempura

    Japansk hamachi korokke paneret og friteret i panko. Retten bliver overhældt med varm tamarindsauce.

  • Appelsin – Nam jim – Kinakål

    Appelsinsalat vendt med nam jim-dressing, kinakål & frisk chili.


  • Keyser kimchi – Harumakirulle – Frisk grønt

    Friske sprøde stave af daikon, agurk & gulerødder rullet i rispapir. Serveret med fermenteret kimchi sauce.

  • Kokos – Ris – Vesterhavsost

    Dampet ris med krydderurter, cremet kokosmælk & citronolie. Retten bindes sammen af dansk vesterhavsost.

  • And – Teriyaki – Porrer

    Sojamarineret sprængt andebryst, serveret med dampede & grillede porrer. Retten bliver overhældt med krydret teriyakisauce.


  • Passionsfrugt – Sticky rice – Cashewnød

    Syrlig passionsfrugtsorbet med sticky rice, kokosnød & crumble af cashewnød.

Menu 2

500,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Nobashi reje – Sprød majs – Mild Chili

    Japansk Nobashi reje vendt med syrlig japansk mayo, chili paste & hvidløgsolie. Serveret på sprød chip af majs.

  • Tuntataki – Butternut – Yuzu

    Lynstegt kimchi-marineret tun, serveret på cremet butternut-puré. Toppet med sprøde glasnudler & sødlige løg tilsmagt med yuzu.

  • Daikon – Kold karry – Seven spice

    Makirulle af frisk daikon fyldt med kold malaysisk karry. Toppet med Seven spice krydderi & shiso karse.


  • Tatar – Yummi sauce – Gunkan

    Tatar af okse i Gunkan af agurk. Serveret med Yummi kokossauce skilt med basilikumolie.

  • Hamachi – Tamarind – Tempura

    Japansk hamachi korokke paneret og friteret i panko. Retten bliver overhældt med varm tamarindsauce.

  • Appelsin – Nam jim – Kinakål

    Appelsinsalat vendt med nam jim-dressing, kinakål & frisk chili.


  • Asiatisk BBQ – Kalv – Sesam

    Langtidsstegt kalvekæbe med asiatisk BBQ og friske urter.

  • Tom Yum – Jomfruhummer – Østershatte

    Thailandsk Tom Yum-suppe med jomfruhummer, østershatte & spæde korianderspirer. Toppet med chiliolie.

  • Sojabønner – Trøffel – Sprød Lotusrod

    Fermenterede “Bali Style” soyabønner. Hertil trøffelmayo & sprøde chips af lotusrod.


  • Keyser kimchi – Harumakirulle – Frisk grønt

    Friske sprøde stave af daikon, agurk & gulerødder rullet i rispapir. Serveret med fermenteret kimchi sauce.

  • Kokos – Ris – Vesterhavsost

    Dampet ris med krydderurter, cremet kokosmælk & citronolie. Retten bindes sammen af dansk vesterhavsost.

  • And – Teriyaki – Porrer

    Sojamarineret sprængt andebryst, serveret med dampede & grillede porrer. Retten bliver overhældt med krydret teriyakisauce.


  • Passionsfrugt – Sticky rice – Cashewnød

    Syrlig passionsfrugtsorbet med sticky rice, kokosnød & crumble af cashewnød.

Menu 3

600,- pr. person

  • Inkl.

    Velkomstbobler
    Vand m./u. brus ad libitum
    Kaffe/Thé til dessert

  • Nobashi reje – Sprød majs – Mild Chili

    Japansk Nobashi reje vendt med syrlig japansk mayo, chili paste & hvidløgsolie. Serveret på sprød chip af majs.

  • Tuntataki – Butternut – Yuzu

    Lynstegt kimchi-marineret tun, serveret på cremet butternut-puré. Toppet med sprøde glasnudler & sødlige løg tilsmagt med yuzu.

  • Daikon – Kold karry – Seven spice

    Makirulle af frisk daikon fyldt med kold malaysisk karry. Toppet med Seven spice krydderi & shiso karse.


  • Tatar – Yummi sauce – Gunkan

    Tatar af okse i Gunkan af agurk. Serveret med Yummi kokossauce skilt med basilikumolie.

  • Hamachi – Tamarind – Tempura

    Japansk hamachi korokke paneret og friteret i panko. Retten bliver overhældt med varm tamarindsauce.

  • Appelsin – Nam jim – Kinakål

    Appelsinsalat vendt med nam jim-dressing, kinakål & frisk chili.


  • Asiatisk BBQ – Kalv – Sesam

    Langtidsstegt kalvekæbe med asiatisk BBQ og friske urter.

  • Tom Yum – Jomfruhummer – Østershatte

    Thailandsk Tom Yum-suppe med jomfruhummer, østershatte & spæde korianderspirer. Toppet med chiliolie.

  • Sojabønner – Trøffel – Sprød Lotusrod

    Fermenterede “Bali Style” soyabønner. Hertil trøffelmayo & sprøde chips af lotusrod.


  • Keyser kimchi – Harumakirulle – Frisk grønt

    Friske sprøde stave af daikon, agurk & gulerødder rullet i rispapir. Serveret med fermenteret kimchi sauce.

  • Kokos – Ris – Vesterhavsost

    Dampet ris med krydderurter, cremet kokosmælk & citronolie. Retten bindes sammen af dansk vesterhavsost.

  • And – Teriyaki – Porrer

    Sojamarineret sprængt andebryst, serveret med dampede & grillede porrer. Retten bliver overhældt med krydret teriyakisauce.


  • Passionsfrugt – Sticky rice – Cashewnød

    Syrlig passionsfrugtsorbet med sticky rice, kokosnød & crumble af cashewnød.

Drikkepakker

Vinmenu 1
4 glas – 345,-

Vinmenu 2
5 glas – 435,-


3 timer fri øl, vand & vin – 295,-
Garganega Verona, Cantina di Negrar, 2019
Italien – Veneto
Alese Negroamaro, Schola Sarmenti, 2019
Italien – Apulien

3 timer fri øl, vand & vin – Luksus – 395,-
Prinz Riesling, 2018
Tyskland – Rheingau
Ripasso Clivus, Cantina di Monteforte Valpolicella, 2018
Italien – Veneto

3 timer fri øl, vand & vin Premium – 495,-
Steininger Grüner Veltliner, Grand Grü, 2017
Østrig – Kamptal
Tiefenbrunner Pinot Nero/Pinot Noir, Christof Tiefenbrunner, 2018
Italien – Alto Adige


Husets cocktails 
Tilbydes kun som tilkøb til fri øl, vin & vand
Skal vælges af hele selskabet

Fri cocktails (samme tidsrum som fri øl, vin & vand) – 195,-

3 timer fri cocktails (i forlængelse af fri øl, vin & vand) – 395,-

Allergener: Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.


Menu