Selskaber

Vi har lagt mange kræfter i at skabe en æstetisk smuk og indbydende restaurant med god energi, som med garanti vil bidrage med noget særligt til dit næste selskab, uanset om du ønsker en storslået og festlig aften eller en mere intim middag.

Keyser Social rummer et stort udvalg af både mindre og større borde, samt to separate selskabslokaler, perfekt til selskaber på op til hhv. 16 og 22 personer.

Selskabsmenu

Vi har sammensat tre særlige selskabsmenuer, der vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Menuerne består af hhv. 10 og 13 serveringer og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det farverige køkken i øst har at byde på.

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsindtryk med noget for enhver smag.

Et selskab defineres ved 9 personer eller derover

Menu 1

350,- pr. person

  • Agurk & daikon

    Ruller af frisk agurk m. daikon, avocado, gulerod & thai inspireret dressing

  • Tuntatar & yuzu

    Tatar lavet på tun, vendt i ponzu. Serveres m. grøntsagsnudler lavet på rødbede & agurk m. thai basilikumsolie

  • Nobashi reje & sprød riskiks

    Hjemmelavet japansk senbei riskiks m. Nobashi reje, syltet wasabi, japansk mayo m. dashi, foråsløg & togarashi


  • Fish cake & porre

    Hjemmelavet fiskekage anrettet i porre m. flødesauce lavet på kokos & sprødt rispapir

  • Tatami sashimi

    Kammusling, tun, lakserogn, nam jim dressing & friske nudler på daikon

  • Okse tataki

    Lynstegt, soyamarineret okse m. trøffelcreme, puffede kartofler, hvidløgsolie & blandede urter


  • Ris & kokosnød

    Dampede ris m. friske urter & kokosmælk indpakket i bananblad

  • Keyser “Pad Kra Paw”

    Thai basilikum m. østerssauce, poussin & fuglegræs

  • Frisk Keyser “kimchi”

    Variation af kinesiske kåltyper m. japansk syltede rødløg & sprøde, røgede mandler


  • Kokossorbet

    Kokossorbet m. crumble på cashewnødder & urteolie

Menu 2

470,- pr. person

  • Agurk & daikon

    Ruller af frisk agurk m. daikon, avocado, gulerod & thai inspireret dressing

  • Tuntatar & yuzu

    Tatar lavet på tun, vendt i ponzu. Serveres m. grøntsagsnudler lavet på rødbede & agurk m. thai basilikumsolie

  • Nobashi reje & sprød riskiks

    Hjemmelavet japansk senbei riskiks m. Nobashi reje, syltet wasabi, japansk mayo m. dashi, foråsløg & togarashi


  • Fish cake & porre

    Hjemmelavet fiskekage anrettet i porre m. flødesauce lavet på kokos & sprødt rispapir

  • Tatami sashimi

    Kammusling, tun, lakserogn, nam jim dressing & friske nudler på daikon

  • Okse tataki

    Lynstegt, soyamarineret okse m. trøffelcreme, puffede kartofler, hvidløgsolie & blandede urter


  • Asiatiske shortribs

    Langtidsbraiseret shortribs på okse m. asiatisk BBQ sauce, shiso blade & citrongræs

  • Sprød kammusling

    Stegt kammusling m. sprøde kataifi nudler, japansk mayo & unagi

  • Grillede porre & aubergine

    Grillede porre & aubergine m. vegansk mayo, hvidløgsolie, crumble på kokosnød & blandede sakura spirer


  • Ris & kokosnød

    Dampede ris m. friske urter & kokosmælk indpakket i bananblad

  • Keyser “Pad Kra Paw”

    Thai basilikum m. østerssauce, poussin & fuglegræs

  • Frisk Keyser “kimchi”

    Variation af kinesiske kåltyper m. japansk syltede rødløg & sprøde, røgede mandler


  • Kokossorbet

    Kokossorbet m. crumble på cashewnødder & urteolie

Menu 3

595,- pr. person

  • Velkomstcocktail – Keyser Signatur

    Bombay Dry Gin, hjemmelavet urtecordial & Martini Bianco


  • Agurk & daikon

    Ruller af frisk agurk m. daikon, avocado, gulerod & thai inspireret dressing

  • Tuntatar & yuzu

    Tatar lavet på tun, vendt i ponzu. Serveres m. grøntsagsnudler lavet på rødbede & agurk m. thai basilikumsolie

  • Nobashi reje & sprød riskiks

    Hjemmelavet japansk senbei riskiks m. Nobashi reje, syltet wasabi, japansk mayo m. dashi, foråsløg & togarashi


  • Fish cake & porre

    Hjemmelavet fiskekage anrettet i porre m. flødesauce lavet på kokos & sprødt rispapir

  • Tatami sashimi

    Kammusling, tun, lakserogn, nam jim dressing & friske nudler på daikon

  • Okse tataki

    Lynstegt, soyamarineret okse m. trøffelcreme, puffede kartofler, hvidløgsolie & blandede urter


  • Asiatiske shortribs

    Langtidsbraiseret shortribs på okse m. asiatisk BBQ sauce, shiso blade & citrongræs

  • Sprød kammusling

    Stegt kammusling m. sprøde kataifi nudler, japansk mayo & unagi

  • Grillede porre & aubergine

    Grillede porre & aubergine m. vegansk mayo, hvidløgsolie, crumble på kokosnød & blandede sakura spirer


  • Ris & kokosnød

    Dampede ris m. friske urter & kokosmælk indpakket i bananblad

  • Keyser “Pad Kra Paw”

    Thai basilikum m. østerssauce, poussin & fuglegræs

  • Frisk Keyser “kimchi”

    Variation af kinesiske kåltyper m. japansk syltede rødløg & sprøde, røgede mandler


  • Kokossorbet

    Kokossorbet m. crumble på cashewnødder & urteolie


  • Fri vand m/u brus samt kaffe/thé til desserten

Drikkevarer

Velkomst cocktail
For eksempel:

Raspberry Sling – 95,-
Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura

Keyser Signatur – 95,-
Bombay Dry Gin, hjemmelavet urtecordial & Martini Bianco

Ice Tea Spritzer – 95,-
Vodka, Oolong the, fersken & hvidvin


Vinmenu 1
4 glas – 345,-

Vinmenu 2
5 glas – 435,-


3 timer fri øl, vand & vin – 295,-
Rio Alto Chardonnay Reserva, 2018
Chile – Maipo
“Alese Negroamaro, Schola Sarmenti, 2018
Italien – Apulien”

3 timer fri øl, vand & vin – Luksus – 395,-
Prinz Riesling, 2018
Tyskland – Rheingau
Ripasso Clivus, Cantina di Monteforte Valpolicella, 2018
Italien – Veneto

3 timer fri øl, vand & vin Premium – 495,-
Steininger Grüner Veltliner, Grand Grü, 2017
Østrig – Kamptal
Tiefenbrunner Pinot Nero/Pinot Noir, Christof Tiefenbrunner, 2018
Italien – Alto Adige


Husets cocktails 
Tilbydes kun som tilkøb til fri øl, vin & vand
Skal vælges af hele selskabet

Fri cocktails (samme tidsrum som fri øl, vin & vand) – 195,-

3 timer fri cocktails (i forlængelse af fri øl, vin & vand) – 395,-

Allergener: Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.


Menu