Vælg restaurant

Selskaber

Vi har lagt mange kræfter i at skabe en æstetisk smuk og indbydende restaurant med god energi, som med garanti vil bidrage med noget særligt til dit næste selskab, uanset om du ønsker en storslået og festlig aften eller en mere intim middag.

Keyser Social rummer et stort udvalg af både mindre og større borde, samt separate lokaler, perfekt til dit næste middagsselskab

Selskabsmenu

Vi har sammensat tre særlige selskabsmenuer, der vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Menuerne består af hhv. 10 og 13 serveringer og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det farverige køkken i øst har at byde på.

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsindtryk med noget for enhver smag.

Et selskab defineres ved 9 personer eller derover og
hele selskabet skal vælge samme menu.

Nedenstående menu er gældende t.o.m. 28/8/2022

Menu 1

400,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager

    Hjemmelavet korokke af fisk, chili, koriander & rød karry friteret i panko. Serveret med teriyaki sauce, japansk mayo & bonitoflager

  • Agurk – Daikon – Nam Jim

    Frisk makirulle af agurk & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.

  • Hummer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedt hummer med syltet wasabi, krydret med japansk togarashi & serveret på sprød senbeikiks.


  • Okse tataki – Fermenteret peber – Ribs

    Flamberet okse, marineret i soya, serveret med fermenteret pebercreme & japanske syltede rødløg. Toppet med ribs & karse

  • Tom Kha – Kylling – Dumpling

    Thaisuppe med kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveret med dumpling af kylling & svampe. Suppen dekoreres med purløgsolie & urter.

  • Tun – Ponzu – Radise

    Tyndtskåret tun med ponzu soyasauce serveret med friske radiser & sakura urter.


  • Brune ris – Kokos – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter, kogt i kokosmælk og urteolie. Toppet med sprød tempura crumble.

  • Veggie nudler – Wasabi – Sesam

    Friske & sprøde nudler af agurk og zucchini serveret med wasabi eddike, sesamolie & sesamfrø.

  • Panang karry – Kylling – Sommersalat

    Keysers panang karry med udbenet kyllingelår & krydrede aromatiske asiatiske urter. Serveret med frisk sommersalat.


  • Woon Katti – Cookie – Passionsfrugt sorbet

    Traditionel thailandsk dessert af kokoscreme med vanilje dækket af en ris-cookie. Serveres med en frisk passionsfrugt sorbet på siden.

Menu 2

500,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager

    Hjemmelavet korokke af fisk, chili, koriander & rød karry friteret i panko. Serveret med teriyaki sauce, japansk mayo & bonitoflager

  • Agurk – Daikon – Nam Jim

    Frisk makirulle af agurk & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.

  • Hummer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedt hummer med syltet wasabi, krydret med japansk togarashi & serveret på sprød senbeikiks.


  • Okse tataki – Fermenteret peber – Ribs

    Flamberet okse, marineret i soya, serveret med fermenteret pebercreme & japanske syltede rødløg. Toppet med ribs & karse

  • Tom Kha – Kylling – Dumpling

    Thaisuppe med kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveret med dumpling af kylling & svampe. Suppen dekoreres med purløgsolie & urter.

  • Tun – Ponzu – Radise

    Tyndtskåret tun med ponzu soyasauce serveret med friske radiser & sakura urter.


  • Keyser kimchi – Wonton – Kinakål

    Frisk salat på kinakål med vilde bær serveret på en sprød wonton toppet med koreansk inspireret Keyser kimchi sauce med chili.

  • Okseribs – BBQ – Citrongræs

    Keysers langtidstilberedte okse short ribs med thailandske urter glaseret i BBQ-sauce, friske forårsløg & citrongræsolie. Serveret på shisoblade.

  • Kammusling – Unagi – Kataifi

    Friteret kammusling i dej af kataifi med et hint af unagisauce. Serveret med purløg, wasabi creme & brøndkarse.


  • Brune ris – Kokos – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter, kogt i kokosmælk og urteolie. Toppet med sprød tempura crumble.

  • Veggie nudler – Wasabi – Sesam

    Friske & sprøde nudler af agurk og zucchini serveret med wasabi eddike, sesamolie & sesamfrø.

  • Panang karry – Kylling – Sommersalat

    Keysers panang karry med udbenet kyllingelår & krydrede aromatiske asiatiske urter. Serveret med frisk sommersalat.


  • Woon Katti – Cookie – Passionsfrugt sorbet

    Traditionel thailandsk dessert af kokoscreme med vanilje dækket af en ris-cookie. Serveres med en frisk passionsfrugt sorbet på siden.

Menu 3

600,- pr. person

  • Inkl.

    Velkomstcocktail: Keyser Signatur
    Vand m./u. brus ad libitum
    Kaffe & Thé til dessert

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager

    Hjemmelavet korokke af fisk, chili, koriander & rød karry friteret i panko. Serveret med teriyaki sauce, japansk mayo & bonitoflager

  • Agurk – Daikon – Nam Jim

    Frisk makirulle af agurk & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.

  • Hummer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedt hummer med syltet wasabi, krydret med japansk togarashi & serveret på sprød senbeikiks.


  • Okse tataki – Fermenteret peber – Ribs

    Flamberet okse, marineret i soya, serveret med fermenteret pebercreme & japanske syltede rødløg. Toppet med ribs & karse

  • Tom Kha – Kylling – Dumpling

    Thaisuppe med kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveret med dumpling af kylling & svampe. Suppen dekoreres med purløgsolie & urter.

  • Tun – Ponzu – Radise

    Tyndtskåret tun med ponzu soyasauce serveret med friske radiser & sakura urter.


  • Keyser kimchi – Wonton – Kinakål

    Frisk salat på kinakål med vilde bær serveret på en sprød wonton toppet med koreansk inspireret Keyser kimchi sauce med chili.

  • Okseribs – BBQ – Citrongræs

    Keysers langtidstilberedte okse short ribs med thailandske urter glaseret i BBQ-sauce, friske forårsløg & citrongræsolie. Serveret på shisoblade.

  • Kammusling – Unagi – Kataifi

    Friteret kammusling i dej af kataifi med et hint af unagisauce. Serveret med purløg, wasabi creme & brøndkarse.


  • Brune ris – Kokos – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter, kogt i kokosmælk og urteolie. Toppet med sprød tempura crumble.

  • Veggie nudler – Wasabi – Sesam

    Friske & sprøde nudler af agurk og zucchini serveret med wasabi eddike, sesamolie & sesamfrø.

  • Panang karry – Kylling – Sommersalat

    Keysers panang karry med udbenet kyllingelår & krydrede aromatiske asiatiske urter. Serveret med frisk sommersalat.


  • Woon Katti – Cookie – Passionsfrugt sorbet

    Traditionel thailandsk dessert af kokoscreme med vanilje dækket af en ris-cookie. Serveres med en frisk passionsfrugt sorbet på siden.

Drikkepakker

Vinmenu 1
4 glas – 345,-

Vinmenu 2
5 glas – 435,-


3 timer fri øl, vand & vin – 295,-
Trebbiano Abruzzo, Umani Ronchi, 2020
Negroamaro, Roots, 2020

3 timer fri øl, vand & vin – Luksus – 395,-
Riesling Trocken, Fred Prinz, 2020
Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2019

3 timer fri øl, vand & vin Premium – 495,-
Grüner Veltliner, Grand Grü, Steininger, 2019
Pinot Noir, Tiefenbrunner, 2020


Husets cocktails 
Tilbydes kun som tilkøb til fri øl, vin & vand
Skal vælges af hele selskabet

Fri cocktails (samme tidsrum som fri øl, vin & vand) – 195,-

3 timer fri cocktails (i forlængelse af fri øl, vin & vand) – 395,-

Allergener: Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.

lokaler

Keyser Socials indretning er en oplevelse værd i sig selv. Her spiser du i skæret fra dæmpet neonlys, mens fantastiske grønne planter pynter i loftet. 

Restauranten er inddelt i flere niveauer, hvilket giver god mulighed for at sidde privat, men samtidig være en del af stemningen i restauranten. 


Menu