Vælg restaurant

Selskaber

Vi har lagt mange kræfter i at skabe en æstetisk smuk og indbydende restaurant med god energi, som med garanti vil bidrage med noget særligt til dit næste selskab, uanset om du ønsker en storslået og festlig aften eller en mere intim middag.

Keyser Social rummer et stort udvalg af både mindre og større borde, samt to separate selskabslokaler, perfekt til selskaber på op til hhv. 16 og 22 personer.

Selskabsmenu

Vi har sammensat tre særlige selskabsmenuer, der vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Menuerne består af hhv. 10 og 13 serveringer og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det farverige køkken i øst har at byde på.

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsindtryk med noget for enhver smag.

Et selskab defineres ved 9 personer eller derover og
hele selskabet skal vælge samme menu.

Menu 1

350,- pr. person

  • Hummer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedt hummer m. syltet wasabi, krydret med japansk togarashimix. Serveres på sprød senbei-kiks

  • Korokke – Teriyaki – Bonito flager

    Paneret og friteret korokke på lys fisk m. umamifyldt teriyakisauce. Hertil japansk mayo på riseddike & røget fermenteret tun

  • Agurk – Daikon – Nam Jim

    Frisk maki af agurk & daikon m. Nam Jim-sauce af limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce


  • Tun – Ponzu – Kinaradise

    Tyndt skåret tun m. ponzu soja, sprød daikon & friske krydderurter

  • Okse – Trøffel – Vagtelæg

    Lyngrillet oksetataki tilberedt m. hvidløgsolie. Hertil trøffelcreme, asiatiske sakura urter & sojamarinerede vagtelæg

  • Tom-Kha – Fuglegræs – Purløgsolie

    Thailandsk suppe på kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveres m. kinesisk dumpling og skilles m. dråber af purløgsolie & sprød frisk fuglegræs


  • Veggie Nudler – Yuzu – Citrus

    Friske nudler af squash vendt i japansk dressing, asiatisk citrusfrugt & friske urter

  • Panang – Okse – Porrer

    Keysers panang m. stykker af mørt oksekød, spicy chili & aromatiske asiatiske urter. Serveres m. et coral af friske porrer & urter

  • Kokos – Ris – Vesterhavsost

    Dampet ris m. krydderurter, kokosmælk & citronolie. Retten bindes sammen af vesterhavsost.


  • Kokossorbet – Crumble – Citronmelisse

    Hjemmerørt kokossorbet m. crumble på cashewnødder

Menu 2

470,- pr. person

  • Hummer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedt hummer m. syltet wasabi, krydret med japansk togarashimix. Serveres på sprød senbei-kiks

  • Korokke – Teriyaki – Bonito flager

    Paneret og friteret korokke på lys fisk m. umamifyldt teriyakisauce. Hertil japansk mayo på riseddike & røget fermenteret tun

  • Agurk – Daikon – Nam Jim

    Frisk maki af agurk & daikon m. Nam Jim-sauce af limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce


  • Tun – Ponzu – Kinaradise

    Tyndt skåret tun m. ponzu soja, sprød daikon & friske krydderurter

  • Okse – Trøffel – Vagtelæg

    Lyngrillet oksetataki tilberedt m. hvidløgsolie. Hertil trøffelcreme, asiatiske sakura urter & sojamarinerede vagtelæg

  • Tom-Kha – Fuglegræs – Purløgsolie

    Thailandsk suppe på kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveres m. kinesisk dumpling og skilles m. dråber af purløgsolie & sprød frisk fuglegræs


  • Kammusling – Unagi – Kataifi

    Friteret kammusling paneret i rismel. Hertil unagisauce, krydret mayo & sprød kataifi

  • Okseribs – BBQ-sauce – Hvidløg

    Langtidstilberedte short-ribs af okse, glaseret i BBQ-sauce m. pankocrumble & hvidløg

  • Butternut – Porrer – Sød basilikum

    Bagte butternut squash og forkullede porrer serveret m. urtecreme på purløg & thaibasilikum. Hertil sprød tempuracrumble & citronolie


  • Veggie Nudler – Yuzu – Citrus

    Friske nudler af squash vendt i japansk dressing, asiatisk citrusfrugt & friske urter

  • Panang – Okse – Porrer

    Keysers panang m. stykker af mørt oksekød, spicy chili & aromatiske asiatiske urter. Serveres m. et coral af friske porrer & urter

  • Kokos – Ris – Vesterhavsost

    Dampet ris m. krydderurter, kokosmælk & citronolie. Retten bindes sammen af vesterhavsost.


  • Kokossorbet – Crumble – Citronmelisse

    Hjemmerørt kokossorbet m. crumble på cashewnødder

Menu 3

595,- pr. person

  • Velkomstcocktail – Keyser Signatur

    Bombay Dry Gin, hjemmelavet urtecordial & Martini Bianco


  • Hummer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedt hummer m. syltet wasabi, krydret med japansk togarashimix. Serveres på sprød senbei-kiks

  • Korokke – Teriyaki – Bonito flager

    Paneret og friteret korokke på lys fisk m. umamifyldt teriyakisauce. Hertil japansk mayo på riseddike & røget fermenteret tun

  • Agurk – Daikon – Nam Jim

    Frisk maki af agurk & daikon m. Nam Jim-sauce af limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce


  • Tun – Ponzu – Kinaradise

    Tyndt skåret tun m. ponzu soja, sprød daikon & friske krydderurter

  • Okse – Trøffel – Vagtelæg

    Lyngrillet oksetataki tilberedt m. hvidløgsolie. Hertil trøffelcreme, asiatiske sakura urter & sojamarinerede vagtelæg

  • Tom-Kha – Fuglegræs – Purløgsolie

    Thailandsk suppe på kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveres m. kinesisk dumpling og skilles m. dråber af purløgsolie & sprød frisk fuglegræs


  • Kammusling – Unagi – Kataifi

    Friteret kammusling paneret i rismel. Hertil unagisauce, krydret mayo & sprød kataifi

  • Okseribs – BBQ-sauce – Hvidløg

    Langtidstilberedte short-ribs af okse, glaseret i BBQ-sauce m. pankocrumble & hvidløg

  • Butternut – Porrer – Sød basilikum

    Bagte butternut squash og forkullede porrer serveret m. urtecreme på purløg & thaibasilikum. Hertil sprød tempuracrumble & citronolie


  • Veggie Nudler – Yuzu – Citrus

    Friske nudler af squash vendt i japansk dressing, asiatisk citrusfrugt & friske urter

  • Panang – Okse – Porrer

    Keysers panang m. stykker af mørt oksekød, spicy chili & aromatiske asiatiske urter. Serveres m. et coral af friske porrer & urter

  • Kokos – Ris – Vesterhavsost

    Dampet ris m. krydderurter, kokosmælk & citronolie. Retten bindes sammen af vesterhavsost.


  • Kokossorbet – Crumble – Citronmelisse

    Hjemmerørt kokossorbet m. crumble på cashewnødder


  • Fri vand m/u brus samt kaffe/thé til desserten

Drikkevarer

Velkomst cocktail
For eksempel:

Rum Breeze – 95,-
Bacardi Cuatro, Martini Fiero, Verjus, Ahorn sirup, Grape juice, Tranebær juice.

Keyser Signatur – 95,-
Bombay Dry Gin, hjemmelavet urtecordial & Martini Bianco

Ice Tea Spritzer – 95,-
Vodka, Oolong the, fersken & hvidvin


Vinmenu 1
4 glas – 345,-

Vinmenu 2
5 glas – 435,-


3 timer fri øl, vand & vin – 295,-
Rio Alto Chardonnay Reserva, 2018
Chile – Maipo
“Alese Negroamaro, Schola Sarmenti, 2018
Italien – Apulien”

3 timer fri øl, vand & vin – Luksus – 395,-
Prinz Riesling, 2018
Tyskland – Rheingau
Ripasso Clivus, Cantina di Monteforte Valpolicella, 2018
Italien – Veneto

3 timer fri øl, vand & vin Premium – 495,-
Steininger Grüner Veltliner, Grand Grü, 2017
Østrig – Kamptal
Tiefenbrunner Pinot Nero/Pinot Noir, Christof Tiefenbrunner, 2018
Italien – Alto Adige


Husets cocktails 
Tilbydes kun som tilkøb til fri øl, vin & vand
Skal vælges af hele selskabet

Fri cocktails (samme tidsrum som fri øl, vin & vand) – 195,-

3 timer fri cocktails (i forlængelse af fri øl, vin & vand) – 395,-

Allergener: Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.


Menu