Vælg restaurant

Selskaber

Vi har lagt mange kræfter i at skabe en æstetisk smuk og indbydende restaurant med god energi, som med garanti vil bidrage med noget særligt til dit næste selskab, uanset om du ønsker en storslået og festlig aften eller en mere intim middag.

Keyser Social rummer et stort udvalg af både mindre og større borde, samt separate lokaler, perfekt til dit næste middagsselskab

Selskabsmenu

Vi har sammensat tre særlige selskabsmenuer, der vil sikre dig og dit selskab en uforglemmelig smagsrejse rundt i det asiatiske køkken. Menuerne består af hhv. 10 og 13 serveringer og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det farverige køkken i øst har at byde på.

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsindtryk med noget for enhver smag.

Et selskab defineres ved 9 personer eller derover og
hele selskabet skal vælge samme menu.

NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 6. november 2022.
Fra den 7. november serverer vi vores julefrokostmenuer, som du finder her

Menu 1

400,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Nobashi rejer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedte nobashi rejer med syltet wasabi. Krydret med japansk togarashi-blanding & serveret på sprød senbei-kiks.

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager

    Hjemmelavet korokke af fisk, krydret med chili, koriander & rød karry, friteret i panko. Serveret med umami teriyaki sauce, japansk mayo & dehydreret tun.

  • Daikon – Gulerod – Nam Jim

    Frisk makirulle af gulerod & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.


  • Tun – Ponzu – Radise

    Tyndt skåret yellowfin tun med Yuzu Ponzu soyasauce. Serveret med frisk radise & sakura urter.

  • Oksetatar – Rødbeder – Wasabi

    Japansk oksetatar med smagfuld wasabi-eddike, bagte & saltede cashewnødder, bagte rødbeder, forårsløg & daikonkarse.

  • Tom-Yam suppe – Østershatte – Kaffir lime

    Thai Tom-Yam suppe baseret på kokosmælk, kaffir limeblade & galanga.
    Serveret med østershatte & frisk chili.


  • Grøn karry – Pulled chicken – Broccoli

    Keysers grøn karry med pulled chicken & aromatiske asiatiske urter.
    Serveret med broccoli, gulerod & cashewnødder.

  • Smashed cucumber – Spicy soya – Chili

    Frisk sprød agurk serveret i kinesisk inspireret krydret soyasauce.
    Toppet med mandler & chili.

  • Japanske brune ris – Kokosmælk – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter & tilberedt i kokosmælk med urteolie.
    Toppet med sprød tempuracrumble.


  • Matcha tea mousse – Kokos – Mangosorbet

    Japansk dessert lavet med kokoscreme & matcha te.
    Serveret med frisk sød mangosorbet på siden.

Menu 2

500,- pr. person

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

  • Nobashi rejer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedte nobashi rejer med syltet wasabi. Krydret med japansk togarashi-blanding & serveret på sprød senbei-kiks.

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager

    Hjemmelavet korokke af fisk, krydret med chili, koriander & rød karry, friteret i panko. Serveret med umami teriyaki sauce, japansk mayo & dehydreret tun.

  • Daikon – Gulerod – Nam Jim

    Frisk makirulle af gulerod & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.


  • Tun – Ponzu – Radise

    Tyndt skåret yellowfin tun med Yuzu Ponzu soyasauce. Serveret med frisk radise & sakura urter.

  • Oksetatar – Rødbeder – Wasabi

    Japansk oksetatar med smagfuld wasabi-eddike, bagte & saltede cashewnødder, bagte rødbeder, forårsløg & daikonkarse.

  • Tom-Yam suppe – Østershatte – Kaffir lime

    Thai Tom-Yam suppe baseret på kokosmælk, kaffir limeblade & galanga.
    Serveret med østershatte & frisk chili.


  • Keyser Kimchi – Fennikel – Agurk

    Frisk salat af fennikel & agurk toppet med koreansk inspireret Keyser Kimchi med chilisauce.

  • Kammusling – Unagi – Kataifi

    Friteret kammusling i dej af kataifi, serveret med unagisauce & chilicreme.

  • Okseribs – Asiatisk BBQ – Citrongræsolie

    Langtidstilberedte short ribs med thailandske krydderurter. Glaseret i BBQ-sauce med friske forårsløg & citrongræsolie.


  • Grøn karry – Pulled chicken – Broccoli

    Keysers grøn karry med pulled chicken & aromatiske asiatiske urter.
    Serveret med broccoli, gulerod & cashewnødder.

  • Smashed cucumber – Spicy soya – Chili

    Frisk sprød agurk serveret i kinesisk inspireret krydret soyasauce.
    Toppet med mandler & chili.

  • Japanske brune ris – Kokosmælk – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter & tilberedt i kokosmælk med urteolie.
    Toppet med sprød tempuracrumble.


  • Matcha tea mousse – Kokos – Mangosorbet

    Japansk dessert lavet med kokoscreme & matcha te.
    Serveret med frisk sød mangosorbet på siden.

Menu 3

600,- pr. person

  • Inkl.

    Velkomstcocktail: Keyser Signatur
    Vand m./u. brus ad libitum
    Kaffe & Thé til dessert

  • Nobashi rejer – Wasabi – Senbei

    Sart tilberedte nobashi rejer med syltet wasabi. Krydret med japansk togarashi-blanding & serveret på sprød senbei-kiks.

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager

    Hjemmelavet korokke af fisk, krydret med chili, koriander & rød karry, friteret i panko. Serveret med umami teriyaki sauce, japansk mayo & dehydreret tun.

  • Daikon – Gulerod – Nam Jim

    Frisk makirulle af gulerod & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.


  • Tun – Ponzu – Radise

    Tyndt skåret yellowfin tun med Yuzu Ponzu soyasauce. Serveret med frisk radise & sakura urter.

  • Oksetatar – Rødbeder – Wasabi

    Japansk oksetatar med smagfuld wasabi-eddike, bagte & saltede cashewnødder, bagte rødbeder, forårsløg & daikonkarse.

  • Tom-Yam suppe – Østershatte – Kaffir lime

    Thai Tom-Yam suppe baseret på kokosmælk, kaffir limeblade & galanga.
    Serveret med østershatte & frisk chili.


  • Keyser Kimchi – Fennikel – Agurk

    Frisk salat af fennikel & agurk toppet med koreansk inspireret Keyser Kimchi med chilisauce.

  • Kammusling – Unagi – Kataifi

    Friteret kammusling i dej af kataifi, serveret med unagisauce & chilicreme.

  • Okseribs – Asiatisk BBQ – Citrongræsolie

    Langtidstilberedte short ribs med thailandske krydderurter. Glaseret i BBQ-sauce med friske forårsløg & citrongræsolie.


  • Grøn karry – Pulled chicken – Broccoli

    Keysers grøn karry med pulled chicken & aromatiske asiatiske urter.
    Serveret med broccoli, gulerod & cashewnødder.

  • Smashed cucumber – Spicy soya – Chili

    Frisk sprød agurk serveret i kinesisk inspireret krydret soyasauce.
    Toppet med mandler & chili.

  • Japanske brune ris – Kokosmælk – Tempura

    Japanske brune ris dampet med urter & tilberedt i kokosmælk med urteolie.
    Toppet med sprød tempuracrumble.


  • Matcha tea mousse – Kokos – Mangosorbet

    Japansk dessert lavet med kokoscreme & matcha te.
    Serveret med frisk sød mangosorbet på siden.

Drikkepakker

Vinmenu 1
4 glas – 345,-

Vinmenu 2
5 glas – 435,-


3 timer fri øl, vand & vin – 295,-
Trebbiano Abruzzo, Umani Ronchi, 2020
Negroamaro, Roots, 2020

3 timer fri øl, vand & vin – Luksus – 395,-
Riesling Trocken, Fred Prinz, 2020
Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2019

3 timer fri øl, vand & vin Premium – 495,-
Grüner Veltliner, Grand Grü, Steininger, 2019
Pinot Noir, Tiefenbrunner, 2020


Husets cocktails 
Tilbydes kun som tilkøb til fri øl, vin & vand
Skal vælges af hele selskabet

Fri cocktails (samme tidsrum som fri øl, vin & vand) – 195,-

3 timer fri cocktails (i forlængelse af fri øl, vin & vand) – 395,-

Allergener: Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.

lokaler

Keyser Socials indretning er en oplevelse værd i sig selv. Her spiser du i skæret fra dæmpet neonlys, mens fantastiske grønne planter pynter i loftet. 

Restauranten er inddelt i flere niveauer, hvilket giver god mulighed for at sidde privat, men samtidig være en del af stemningen i restauranten. 


Menu