UDSOLGT

Nytår Hos Keyser Social

Champagne til velkomst - Nytårsmenu à 16 serveringer - Fri bar i 6 timer

Program

17.00 – 18.00: Ankomst & Seating
18.00: Middagen påbegyndes
18.00-23.59: Fri bar

GODT NYTÅR!

1400

pr. person

Pre-Snacks

Lotusrod – Trøffel – Nori støv

Corn rib – Gochujang smør – Crudité

Frisk østers – Kimchi skum – Fennikel

Snacks

Flambé ebi – Senbei – Wasabi

Flammegrillet ebi-reje serveret på sprød senbei med wasabi-mayo, friske krydderurter & syltet wasabi.

Gulerod – Daikon – Nam jim

Frisk makirulle med gulerod & daikon. Serveret med nam jim-sauce med chili & koriander.

Korokke – Teriyaki – Bonito

Håndrullet korokke med spicy fisk toppet med teriyaki-sauce. Serveret med hjemmelavet chilimayo & røget, fermenteret tun.

Forret

Tuna tataki – Butternut – Yuzu

Kimchi-marineret tun flamberet & serveret med græskarpuré. Toppet med crunchy kataifi & japanske, yuzu-syltede rødløg.

Keyser bao – Andeconfit – Hoisin

Dampet bao fyldt med hoisin-karamelliseret andeconfit. Serveres med chilisyltet agurk, sprøde forårsløg & spicy mayo.

Grøn karry – Østershat – Basilikum

Thailandsk grøn karrysuppe baseret på kokoscreme, basilikum, grøn chili & galanga. Serveret med østershatte.

Mellemret

Okseribs – Keysers BBQ-sauce – Citrongræsolie

Langtidsstegte short ribs med thaiurter, glaseret i Keysers BBQ-sauce. Toppet med friske forårsløg & kaffir limeolie.

Kammusling – Bisque – Porre

Joe's dumplings med kammusling & rejer. Serveret med en asiatisk inspireret hummerbisque, urter & sprøde, stegte porrer.

Brændt romaine – Wasabi – Mango

Karamelliseret salat serveret med mango-chilikompot, wasabimayo, cashew crumble & friske, asiatiske krydderurter.

Hovedret

Pad Krapow – Broccolini – Thai basilikum

Broccolini à la Pad Krapow. Serveret i autentisk thailandsk sauce lavet af østerssauce, fiskesauce, soya & hvidløg. Toppet med frisk thailandsk basilikum.

Nasi goreng – Soya – Chili

Indonesiske stegte ris. Serveret med chili, sprøde bønnespirer & sød soya.

Wagyu – Appelsin – Teriyaki

Wagyu & appelsinsauce. Serveret med nam jim-marineret rødkål.

Dessert

Miso – Passionsfrugt – Lotusrod

Hvid chokolade- & misomousse. Serveret med passionsfrugtsorbet & yuzu-gelé med frisk thaibasilikum. Pyntet med karamelliseret honning & sprød lotusrod.

DRIKKEVARER

Velkomstbobler

Bobler
Laurent-Perrier Brut, NV
Champagne, Frankrig

Fri bar - 6 timer

Hvidvin
Scout by Leo, Chardonnay Sugar Mill, 2023
Clarksburg, California
Rødvin
Weingut Wassmer, Markgräfler Spätburgunder, 2022
Baden, Tyskland
Øl
Mikkeller Japanese Rice Lager
Soft Drinks
Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Sprite & Tuborg Squash
Vand m./u. brus

Keyser Social København

Hold nytår med os i København på Frederiksborggade 20D, 1360 KBH K

Keyser Social Aarhus

Hold nytår med os i Aarhus på Frue Kirkeplads 4, 8000 Aarhus

thank you so much

We will get back to you