Julemenuer 2024

Vores julemenuer er tilgængelige fra den 4. november 2024 til og med den 5. januar 2025

Menu 3

13 serveringer +

945 pr person

Velkomstbobler

2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Kaffe, thé & avec

Snacks

Forrett

Mellemret

Hovedret

Dessert

Menu 2

13 serveringer

845 pr person

Velkomstbobler

2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Menu 1

10 serveringer

745 pr person

Velkomstbobler

2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

(mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Inkluderet i menuerne

Fri øl, vin & vand – 2,5 timer
Velkomstbobler
Hvidvin
Trebbiano, Umani Ronchi, 2022
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021
Øl
Tuborg Pilsner
Vand
Diverse sodavand + Vand m./u. brus

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Drikkepakker

Add on: Cocktailpakke

195 pr person

Cocktails til din aften, som tilføjelse til fri bar

Cocktails inkluderet:

Soju & Grape Soda
Keyser Signatur
Tropical Passion
Husets G&T

Opgrader din vinpakke

175 pr person
Hvidvin
Chardonnay Sugar Mill, Scout by Leo, 2023
Rødvin
Markgräfler Spätburgunder Baden Weingut Wassmer, 2021

Snacks

Flambé ebi – Senbei – Wasabi

Flammegrillet ebi-reje serveret på sprød senbei med wasabi-mayo, friske krydderurter & syltet wasabi.

Gulerod – Daikon – Nam jim

Frisk makirulle med gulerod & daikon. Serveret med nam jim-sauce med chili & koriander.

Korokke – Teriyaki – Bonito

Håndrullet korokke med spicy fisk toppet med teriyaki-sauce. Serveret med hjemmelavet chilimayo & røget, fermenteret tun.

Forret

Tuna tataki – Butternut – Yuzu

Kimchi-marineret tun flamberet & serveret med græskarpuré. Toppet med crunchy kataifi & japanske, yuzu-syltede rødløg.

Keyser bao – Andeconfit – Hoisin

Dampet bao fyldt med hoisin-karamelliseret andeconfit. Serveres med chilisyltet agurk, sprøde forårsløg & spicy mayo.

Grøn karry – Østershat – Basilikum

Thailandsk grøn karrysuppe baseret på kokoscreme, basilikum, grøn chili & galanga. Serveret med østershatte.

Mellemret

Okseribs – Keysers BBQ-sauce – Citrongræsolie

Langtidsstegte short ribs med thaiurter, glaseret i Keysers BBQ-sauce. Toppet med friske forårsløg & kaffir limeolie.

Kammusling – Bisque – Porre

Joe's dumplings med kammusling & rejer. Serveret med en asiatisk inspireret hummerbisque, urter & sprøde, stegte porrer.

Brændt romaine – Wasabi – Mango

Karamelliseret salat serveret med mango-chilikompot, wasabimayo, cashew crumble & friske, asiatiske krydderurter.

Hovedret

Massaman – Lam – Kaffir lime

Langtidsstegt lam, zucchini, peanuts & friske krydderurter. Serveret med Thailandsk-malaysisk massaman-karry baseret på kokoscreme & peanuts.

Thailandsk risotto – Kokos – Vesterhavsost

Jasminris dampet i kokoscreme & urter. Serveret med aromatisk urteolie, Vesterhavsost & sprøde cashewnødder.

Tempura – Broccolini – Umeboshi

Tempurastegt broccolini serveret med en umamifyldt umeboshi-mayo & frisk shiso.

Dessert

Woon Katti – Kokos – Kirsebær

Thai inspireret kokoscreme. Serveret med ristet kokos & kirsebærsorbet.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.

thank you so much

We will get back to you