Frue Kirkeplads 4
8000 Aarhus
info@keyseraarhus.dk
+45 69 15 68 50
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag: 21.00
Mandag-Tirsdag: 20.30
Onsdag-Torsdag: 21.00
Fredag – Lørdag: 22.00
Frederiksborggade 20d
1360 København K
info@keyserkbh.dk
+45 69 15 68 40
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Onsdag: 21.00
Torsdag – Lørdag: 22.00
Nyhedsbrev
Inspiration, invitationer og tilbud fra os til dig.
We will get back to you
Social Dining Menuer
Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.
Vi serverer nedenstående menu til og med d. 5. januar 2025.
Torsdag-søndag serverer vi udelukkende vores menuer à 13 eller 10 serveringer.
Keyser Experience
13 serveringer
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
500 pr. person
Vinmenu
5 glas til 13 serveringer
Opgrader til et glas champagne + 50
435 pr. person
Cocktailmenu
5 glas til 13 serveringer
455 pr. person
Alkoholfri menu
5 glas til 13 serveringer
345 pr. person
Tasting Menu
10 serveringer
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
400 pr. person
Vinmenu
4 glas til 10 serveringer
Opgrader til et glas champagne + 50
345 pr. person
Cocktailmenu
4 glas til 10 serveringer
365 pr. person
Alkoholfri menu
4 glas til 10 serveringer
295 pr. person
Snacks
Sort Tiger – Senbei – Wasabi
Havtaske – Yuzu – Miso
Satsuma Imo – Tempura – Umeboshi
Forret
Tun – Ponzu – Radise
Keyser bao – Andeconfit – Hoisin
Tom yam – Østershatte – Kaffir lime
Mellemret
Okseribs – Keysers BBQ-sauce – Citrongræsolie
Kammusling – Bisque – Porre
Fresh roll – Yummy sauce – Purløg
Hovedret
Kylling – Appelsin – Teriyaki
Nasi goreng – Soya – Chili
Pad Krapow – Broccolini – Thai basilikum
Dessert
Woon Katti – Kokos – Kirsebær
Bobler
Laurent-Perrier Brut, NV
135/
675
Veuve Clicqout Brut, NV
895
Ruinart Rosé, NV
1495
Ruinart Blanc de Blancs, NV
1695
Bollinger La Grande Année, 2014
2295
Cristal, Louis Roederer, 2015
3295
Spumante, Le Contesse, NV
80/
375
Rosé
Minuty Prestige, Cotes de Provence, 2023
495
Hvidvin
Mâcon-Lugny Les Charmes, Lupe-Cholet, 2020
645
Chardonnay Sugar Mill, Scout by Leo, 2023
475
Sauvignon Blanc, Cloudy Bay, 2023
795
Chardonnay Reserva, Terrazas de los Andes, 2023
95/
495
Chardonnay, Casa La Rad, 2018
595
Pinot Gris Clos des Capucins, Domaine Weinbach, 2020
795
Chassagne-Montrachet, Domaine Philippe Bouzereau, 2022
1395
Meursault, Les Grands Charrons, Domaine Philippe Bouzereau, 2022
1195
Montagny, André Goichot, Chateau de la Guiche, 2022
775
Puligny-Montrachet, 1er Cru Champs Gain, François Carillon, 2020
1895
Savigny-lés-Beaune Blanc, Domaine Dubois Bernard & Fils, 2022
895
Chablis, Seguinot-Bordet, 2022
615
Chablis Premier Cru Fourchaurme, Seguinot-Bordet 2022
845
Mâcon-Fuissé Les Bruyeres, Domaine Dominique Cornin, 2022
925
Grüner Veltliner, Grand Grü, Steininger, 2022
525
Bourgogne Blanc, Septembre, Edouard Delaunay, 2022
125/
595
Bourgogne Aligoté, Domaine Dubois Bernard & Fils, 2023
110/
545
Bouzeron Aligoté, Jean Baptiste Jessiaume, 2020
795
Pouilly-Fumé, Harmonie, Domaine Chatelain, 2022
495
Sancerre Blanc, Picard, 2023
595
Trebbiano Abruzzo, Umani Ronchi, 2022
415
Riesling Wachenheimer, Dr. Bürklin-Wolf, 2021
595
Riesling Kabinett Ürziger Würzgarten, Karl Erbes, 2023
100/
495
Riesling Spätlese Trocken, Karl J. Molitor, 2020
475
Riesling Trocken, Fred Prinz, 2022
100/
495
Asia Cuvée, Weingut Mayer am Pfarrplatz, 2023
425
Sauvignon Blanc, Steininger, 2022
455
Grüner Veltliner, Steininger, 2023
85/
435
Rødvin
Bourgogne Rouge, Romauld Valot, 2022
120/
595
Gevrey Chambertin, Louis Jadot, 2021
1495
Savigny-lés-Beaune 1er Cru, Domaine Dubois Bernard & Fils, 2021
995
Fleurie Granits Roses, Domaine de Bel-Air, 2022
665
Côtes du Rhône Paralléle 45, Paul Jaboulet Ainé, 2021
425
Barbera d’Alba, Fratelli Ferrero, 2022
525
Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista Borgogno, 2022
90/
435
Barolo Gattera, Fratelli Ferrero, 2018
895
Pinot Noir, Tiefenbrunner, 2022
565
Negroamaro, Roots, 2021
385
Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Domini Veneti, 2019
535
Spätburgunder, Fred Prinz, 2022
595
Spätburgunder, Aus den Lagen, Weingut Christmann, 2020
895
Markgräfler Spätburgunder Baden Weingut Wassmer, 2021
115/
555
Pinot Noir, Russian River, Marimar Estate La Masia, 2018
995
L’ensemble Pinot Noir, Nicolas & Jay, 2021
1495
Dessertvin
5 glas
455
4 glas
365
Sauternes, Chateau Lamourette, 2016
580
Umeshu Koyujikomi, Sawanotsuru
90/
775
Soju
Jinro Chamisul Classic Soju (20,1%)
50/
290
Jinro Chamisul Grape Fruit Soju (13%)
50/
290
Cocktails
Keyser Signatur
115
Chili Cucumber
120
Jasmin Harmony
120
Mango Collins
125
Golden Daiquiri
115
Tropical Passion
120
Soju Paloma
115
Espresso Martini
120
Mocktails
Citrongræs Mocktail
85
Chili Cucumber Mocktail
85
Øl
Kirin Ichiban (5,0%)
65
Sapporo (5,0%)
65
Singha (5,0%)
65
1664 Blanc (0,0%)
60
Tuborg Pilsner (4,6%)
60
Kronenbourg 1664 Blanc (5,0%)
70
Brooklyn Pulp Art Hazy IPA (6%)
75
Mikkeller Japanese Rice Lager (5,1%)
80
Sodavand
Coca-Cola / Coca-Cola Zero Sugar
45
Limonade
60
Singha Yuzu Lemon Soda Zero Sugar
50
Three Cents Soda – Grape / Ananas
50
Three Cents Ginger Beer
50