Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Raspberry Sling
    115,-

    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura

  • Keyser Signatur
    115,-

    Bombay Dry Gin, hjemmelavet urtecordial & Martini Bianco

  • Ice Tea Spritzer
    115,-

    Vodka, Oolong the, fersken & hvidvin

  • Golden Daiquiri
    115,-

    Bacardi Carta Blanca, friskpresset limejuice, ingefærsirup, orangeblomstvand & yuzu. Toppes med en hjemmelavet skum på Guld Tuborg

  • Espresso Martini
    115,-

    Vodka, kaffe, kaffelikør & sukkersirup

  • Espresso Old Fashioned
    115,-

    Black Bottle whisky, Bacardi Ocho, PX Sherry, hjemmelavet kaffesirup & kokosvand

  • Mocktail – Keyser Signatur
    75,-

    Hjemmelavet urtecordial & soda

  • Mocktail – Hjemmelavet Iste
    75,-

    Oolong the & mangosirup

Snacks

  • Reje kanapé & flødeost
    65,-

    Reje kanapé m. chili paste, flødeost, radise & karse

  • Tun tataki & græskar
    65,-

    Tun tataki m. græskarpuré, syltede rødløg & kørvel

  • Kylling & frisk agurk
    65,-

    Kyllingesalat m. japansk mayo, frisk agurk & urter

Kolde retter

  • Thai oksetatar & hjertesalat
    115,-

    Thai oksetatar m. yum sauce, hjertesalat, ingefær & purløg

  • Appelsin & nam jim
    85,-

    Appelsinsalat, ristet sesam, hvidkål & nam jim sauce

  • Kål & yuzu slaw
    75,-

    Frisk kål m. røgede mandler, palmekål & yuzu dressing

  • Yasai tatar & sprød kokos
    85,-

    Årstidens grønt m. yum dressing & sprød kokoscrumble

Varme retter

  • Hamachi & veggie nudler
    185,-

    Japansk tempura hamachi m. veggie nudler & tamarind sauce

  • Panang & poussin
    195,-

    Langtidstilberedt poussin m. gule gulerødder & panang sauce

  • And & pandekager
    225,-

    Pekingand m. frisk agurk, syltet kinaradise, hoisin ingefær sauce & dampede pandekager

  • Asiatisk risotto “Kaow tom”
    135,-

    Jasminris m. kokosmælk, østershatte, vesterhavsost, citrongræs & urter

  • Okse short ribs & citrongræs
    165,-

    Okse short ribs langtidstilberedt i asiatiske urter, glaseret m. kaffir lime, ingefær, thai chili, galanga & citrongræs

Desserter

  • Kokosris & mango
    85,-

    Mangokompot m. kokosris, saltede mandler & kanelskum

  • Kirsebær cheesecake
    85,-

    Cremet cheesecake m. mørke kirsebær & gelé lavet på granskud

  • Skovbærsorbet
    75,-

    Sorbet af skovbær m. hvid chokolade, citronverbena, crumble & sprød tuile


Menu