Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Raspberry Sling
    95,-

    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura

  • Keyser Signatur
    95,-

    Bombay Dry Gin, hjemmelavet urtecordial & Martini Bianco

  • Ice Tea Spritzer
    95,-

    Vodka, Oolong the, fersken & hvidvin

  • Golden Daiquiri
    95,-

    Bacardi Carta Blanca, friskpresset limejuice, ingefærsirup, orangeblomstvand & yuzu. Toppes med en hjemmelavet skum på Guld Tuborg

  • Dirty Martini on the rocks
    95,-

    Bombay Sapphire, Noilly Prat & hjemmelavet olivencordial

  • Espresso Old Fashioned
    95,-

    Black Bottle whisky, Bacardi Ocho, PX Sherry, hjemmelavet kaffesirup & kokosvand

  • Mocktail – Keyser Signatur
    55,-

    Hjemmelavet urtecordial & soda

Snacks

  • Keyser “Khanom jeeb” suppe
    65,-

    Tom kha suppe m. tebasaki dumplings, citrongræs & kaffir lime olie

  • Agurk & daikon
    55,-

    Frisk agurk m. daikon, autentisk nam jim dressing & lakserogn        

  • Nobashi rejetatar & ris senbei kiks
    65,-

    Hjemmelavet senbei rischips m. wasabicreme, nobashi rejer & japansk togarashi

Kolde retter

  • Tun sashimi & ponzu
    95,-

    Frisk tun marineret m. ponzu soya, krydret sesam, friske urter, cashewnødder & hvidløgsolie

  • Frisk Keyser “kimchi”
    54,-

    Variationer af kål m. årstidens danske grøntsager, kimchi sauce & thai basilikum

  • Koreansk oksetatar
    103,-

    Oksetatar m. kimchi krydderier, majschips, microspirer & dehydreret æggeblomme

  • Yasai tatar & sprød kokos
    85,-

    Årstidens grøntsager rørt m. yum dressing & sprød kokoscrumble                                  

Varme retter

  • Sprød friteret kammusling
    98,-

    Friteret kammusling m. kataifi, mild chilicreme, purløg & brøndkarse

  • Okse short ribs & citrongræs
    165,-

    Okse short ribs langtidstilberedt i asiatiske urter, glaseret m. kaffir lime, ingefær, thai chili, galanga & citrongræs

  • Thai Bimi
    95,-

    Broccoli sauteret i smør m. østersauce, ingefær, panko brødkrummer & urtespirer

  • Panang gai & bok choy
    195,-

    Langtidstilberedt kylling m. Keyser panang sauce & dampet bok choy

  • Asiatisk risotto “Kaow tom”
    135,-

    Jasminris m. kokosmælk, østershatte, vesterhavsost, citrongræs & urter

Desserter

  • Havtornsorbet & kokoscrumble
    80,-

    Havtornsorbet m. kokoscrumble, lychee puré & begonia bloms

  • Passionsfrugt cheesecake
    85,-

    Cremet cheesecake m. passionsfrugt & citronmelisse

  • Matcha thé sorbet
    75,-

    Matcha thé sorbet m. mangocreme, crumble & citronverbena


Menu