Vælg restaurant

Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Raspberry Sling
    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura
  • Keyser Signatur
    Bombay Dry Gin, hjemmelavet sirup på mynte og citrongræs & Martini Bianco
  • Twisted Rum Swizzle

    Bacardi Carta Blanca, Tequila Blanco, limejuice, annanassirup & Velvet Falernum

  • Golden Daiquiri

    Bacardi Carta Blanca, friskpresset limejuice, ingefærsirup, orangeblomstvand & yuzu. Toppes med skum af æggehvide & pilsner

  • Espresso Martini

    Vodka, kaffe, kaffelikør & sukkersirup

  • Old Fashioned

    Black Bottle whisky, Bacardi Ocho, PX Sherry, hjemmelavet kaffesirup & kokosvand

Mocktails

  • Citrongræs Mocktail

    Soda m. hjemmelavet sirup på mynte & citrongræs

  • Hjemmelavet Iste

    Oolong the & mangosirup

Snacks

  • Snekrabbe – Tapioca senbei – Yuzu caviar
    95,-

    Sprød tapioca senbei-kiks med sart tilberedt snekrabbe, vendt med japansk mayo. Toppet med forårsløg & hjemmelavet yuzu caviar

  • Inari nigiri – Shiitake-svampe – Daikon
    95,-

    Inari nigiri med Shiitake-svampe, japanske brune ris & sesamgulerod. Toppet med syltet daikon

  • Ceviche – Blåbær – Nam Jim
    95,-

    Asiatisk inspireret makrel-ceviche med hjemmelavet honning- & blåbærmamelade. Serveret i thai Nam Jim-sauce med ingefær

Forret

  • Miso-suppe – Japansk tangsalat  – Tofu
    135,-

    Japansk hvid miso-suppe serveret med tofu, purløg, lime & japansk tangsalat

  • Okse tataki – Fermenteret peber – Ribs
    125,-

    Flamberet okse, marineret i soya, serveret med fermenteret pebercreme & japanske syltede rødløg. Toppet med ribs & karse

  • Yellowtail – Ingefær – Teriyaki
    125,-

    Dansk Yellowtail, serveret med ingefær-paste & thaiinspireret teriyaki. Toppet med friskskårede løg & saltede mandler

Mellemret

  • Kammusling – Unagi – Kataifi
    135,-

    Friteret kammusling i kataifi-dej, toppet med dråber af unagi-sauce. Serveret med purløg, wasabicreme & brøndkarse

  • Keyser kimchi – Wonton – Forårssalat
    95,-

    Frisk forårssalat med vilde bær, serveret på sprød wonton-kiks. Toppet med vores koreansk inspirerede Keyser kimchi lavet med chilisauce

  • Short ribs – Asiatisk BBQ – Citrongræsolie
    165,-

    Keysers langtidstilberedte okse short ribs, glaseret i BBQ-sauce med thaiurter. Toppet med friterede forårsløg & citrongræsolie

Hovedret

  • Lotusrod – Gomacreme – Rødbede
    95,-

    Lotusrod dampet med urter & saltbagt rødbede. Serveret med gomacreme

  • Japanske brune ris – Kokosmælk – Tempura
    115,-

    Japanske brune ris dampet med urter, tilberedt i kokosmælk & urteolie. Toppet med sprød tempura-crumble

  • Panang-karry – Sashimi – Spicy urter
    185,-

    Panang-karry med flamberet & sashimi skåret laks. Toppet med spicy asiatiske urter

Dessert

  • Asiatisk mousse – Mango – Vilde bær
    95,-

    Asiatisk hvid chokolademousse med mango, pandansirup & vilde bær


Menu