Vælg restaurant

Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Raspberry Sling
    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura
  • Keyser Signatur
    Bombay Sapphire, hjemmelavet sirup på mynte og citrongræs & Martini Bianco
  • Twisted Rum Swizzle

    Bacardi Carta Blanca, Tequila Blanco, limejuice, annanassirup & Velvet Falernum

  • Golden Daiquiri
    Bacardi Carta Blanca, Banks 5 Island Rum, limejuice & shisosirup. Toppet med skum af æggehvide & Grüner Veltliner hvidvin
  • Espresso Martini

    Vodka, kaffe, kaffelikør & sukkersirup

  • Yuzu Negroni
    Bombay Sapphire, Martini Bitter, Martino Rosso, St. Germain Orange Infused Bacardi Ocho & kokosvand
  • Passion
    Stoli vodka, passionspuré, frisk citronjuice & sukkersirup

Mocktails

  • Citrongræs Mocktail

    Soda m. hjemmelavet sirup på mynte & citrongræs

  • Hjemmelavet Iste

    Oolong the & mangosirup

Snacks

  • Nobashi rejer – Wasabi – Senbei
    95,-

    Sart tilberedte nobashi rejer med syltet wasabi. Krydret med japansk togarashi-blanding & serveret på sprød senbei-kiks.

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager
    95,-

    Hjemmelavet korokke af fisk, krydret med chili, koriander & rød karry, friteret i panko. Serveret med umami teriyaki sauce, japansk mayo & dehydreret tun.

  • Daikon – Gulerod – Nam Jim
    95,-

    Frisk makirulle af gulerod & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.

Forret

  • Tun – Ponzu – Radise
    125,-

    Tyndt skåret yellowfin tun med Yuzu Ponzu soyasauce. Serveret med frisk radise & sakura urter.

  • Oksetatar – Rødbeder – Wasabi
    95,-

    Japansk oksetatar med smagfuld wasabi-eddike, bagte & saltede cashewnødder, bagte rødbeder, forårsløg & daikonkarse.

  • Tom-Yam suppe – Østershatte – Kaffir lime
    135,-

    Thai Tom-Yam suppe baseret på kokosmælk, kaffir limeblade & galanga.
    Serveret med østershatte & frisk chili.

Mellemret

  • Keyser Kimchi – Fennikel – Agurk
    95,-

    Frisk salat af fennikel & agurk toppet med koreansk inspireret Keyser Kimchi med chilisauce.

  • Kammusling – Unagi – Kataifi
    105,-

    Friteret kammusling i dej af kataifi, serveret med unagisauce & chilicreme.

  • Okseribs – Asiatisk BBQ – Citrongræsolie
    165,-

    Langtidstilberedte short ribs med thailandske krydderurter. Glaseret i BBQ-sauce med friske forårsløg & citrongræsolie.

Hovedret

  • Grøn karry – Pulled chicken – Broccoli
    185,-

    Keysers grøn karry med pulled chicken & aromatiske asiatiske urter.
    Serveret med broccoli, gulerod & cashewnødder.

  • Smashed cucumber – Spicy soya – Chili
    105,-

    Frisk sprød agurk serveret i kinesisk inspireret krydret soyasauce.
    Toppet med mandler & chili.

  • Japanske brune ris – Kokosmælk – Tempura
    115,-

    Japanske brune ris dampet med urter & tilberedt i kokosmælk med urteolie.
    Toppet med sprød tempuracrumble.

Dessert

  • Matcha tea mousse – Kokos – Mangosorbet
    95,-

    Japansk dessert lavet med kokoscreme & matcha te.
    Serveret med frisk sød mangosorbet på siden.


Menu