Vælg restaurant

Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Rasberry Sling
    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura
  • Keyser Signatur
    Bombay Dry Gin, hjemmelavet sirup på mynte og citrongræs & Martini Bianco
  • Twisted Rum Swizzle

    Bacardi Carta Blanca, Tequila Blanco, limejuice, annanassirup & Velvet Falernum

  • Golden Daiquiri

    Bacardi Carta Blanca, friskpresset limejuice, ingefærsirup, orangeblomstvand & yuzu

  • Espresso Martini

    Vodka, kaffe, kaffelikør & sukkersirup

  • Old Fashioned

    Black Bottle whisky, Bacardi Ocho, PX Sherry, hjemmelavet kaffesirup & kokosvand

  • Mocktail – Lemon Grass

    Soda m. hjemmelavet sirup på mynte & citrongræs

  • Mocktail – Hjemmelavet Iste

    Oolong the & mangosirup

Snacks

  • Yasai – Daikon – Goma
    85,-

    Japansk yasai i frisk sprød makirulle med daikon & agurk. Hertil cremet japansk goma-dressing & friske korianderspirer.

  • Sort tigerreje – Yuzu – Masago
    85,-

    Sprød tapioca senbei-kiks med sart tilberedt sort tigerreje, spicy syltet yuzu-skal, japansk miso-mayo & frisk masago

  • Okse – Beder – Wasabi
    85,-

    Japansk inspireret oksetatar med smagfuld wasabieddike, saltristede cashewnødder, bagte rødbeder, forårsløg & daikonkarse.

Forretter

  • Tom Kha – Østershatte – Thai basilikum
    135,-

    Klassisk thailandsk Tom Kha-suppe lavet på citrongræs, galangarod, kaffir lime & kokosmælk. Serveret med friske svampe & hjemmelavet thailandsk basilikumolie.

  • Tunsashimi – Nam Jim – Ikura
    95,-

    Frisk sashimi af tun serveret med thaiinspireret spicy Nam Jim-sauce, ikura & sprød radise.

  • Tako-Tempura – Tamarindsauce – Teriyaki
    95,-

    Blæksprutte friteret i tempura med et hint af teriyaki & purløg. Serveret på en bund af friske nudler af kinaradise & rødbede. Hertil med sød & spicy tamarindsauce.

Mellemretter

  • Jomfruhummer – Sprøde ris – Avocado
    110,-

    Sart tilberedt jomfruhummer med asiatiske krydderier, glaseret med Yum-sauce, serveret på sprøde ris. Hertil avocadocreme med chili, sesam & wasabi.

  • Trøffel – Porrer – Honning
    95,-

    Krydrede & grillede porrer med trøffelcreme. Serveret med dehydreret honning, bagte cashewnødder & shiso urtesalat.

  • Short ribs – Asiatisk BBQ – Citrongræs
    165,-

    Keysers langtidstilberedte okse short ribs, glaseret i asiatisk inspireret BBQ-sauce. Serveret med citrongræsolie & kaffir limeblade.

Hovedretter

  • Massaman – Lammekrone – Kaffir lime
    185,-

    Langtidstilberedt lammekrone serveret i mild thailandsk massaman karrysauce med kaffir lime, hvidløgsolie & brøndkarse.

  • Japanske ris – Tempura crunch – Kokos
    115,-

    Japanske brune ris, dampet med urter & tilberedt i kokosmælk. Toppet med hjemmelavet urteolie & tempura crunch.

  • Veggie nudler – Kimchi – Yuzu
    95,-

    Veggie nudler lavet af frisk courgette & agurk. Hertil fermenteret kimchi, chilisauce, citronmelisse & ristede sesamfrø.

Desserter

  • Woon kati – Honning – Mango
    95,-

    Traditionel thailandsk gelédessert lavet af kokoscreme, vanilje & sød mangokompot. Glaseret med honning.


Menu