Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Raspberry Sling
    115,-

    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura

  • Keyser Signatur
    115,-

    Bombay Dry Gin, hjemmelavet urtecordial & Martini Bianco

  • Ice Tea Spritzer
    115,-

    Vodka, Oolong the, fersken & hvidvin

  • Golden Daiquiri
    115,-

    Bacardi Carta Blanca, friskpresset limejuice, ingefærsirup, orangeblomstvand & yuzu. Toppes med en hjemmelavet skum på Guld Tuborg

  • Espresso Martini
    115,-

    Vodka, kaffe, kaffelikør & sukkersirup

  • Espresso Old Fashioned
    115,-

    Black Bottle whisky, Bacardi Ocho, PX Sherry, hjemmelavet kaffesirup & kokosvand

  • Mocktail – Keyser Signatur
    75,-

    Hjemmelavet urtecordial & soda

  • Mocktail – Hjemmelavet Iste
    75,-

    Oolong the & mangosirup

Snacks

  • Agurk & daikon
    65,-

    Ruller af frisk agurk m. daikon, avocado, gulerod & thai inspireret dressing

  • Tuntatar & yuzu
    75,-

    Tatar lavet på tun, vendt i ponzu. Serveres m. grøntsagsnudler lavet på rødbede & agurk m. thai basilikumsolie

  • Nobashi reje & sprød riskiks
    65,-

    Hjemmelavet japansk senbei riskiks m. Nobashi reje, syltet wasabi, japansk mayo m. dashi, foråsløg & togarashi

Kolde retter

  • Tatami sashimi
    95,-

    Kammusling, tun, lakserogn, nam jim dressing & friske nudler på daikon

  • Okse tataki
    115,-

    Lynstegt, soyamarineret okse m. trøffelcreme, puffede kartofler, hvidløgsolie & blandede urter

  • Frisk Keyser “kimchi”
    75,-

    Variation af kinesiske kåltyper m. japansk syltede rødløg & sprøde, røgede mandler

Varme retter

  • Fish cake & porre
    135,-

    Hjemmelavet fiskekage anrettet i porre m. flødesauce lavet på kokos & sprødt rispapir

  • Asiatiske shortribs
    165,-

    Langtidsbraiseret shortribs på okse m. asiatisk BBQ sauce, shiso blade & citrongræs

  • Ris & kokosnød
    95,-

    Dampede ris m. friske urter & kokosmælk indpakket i bananblad

  • Sprød kammusling
    165,-

    Stegt kammusling m. sprøde kataifi nudler, japansk mayo & unagi

  • Keyser “Pad Kra Paw”
    185,-

    Thai basilikum m. østerssauce, poussin & fuglegræs

  • Grillede porre & aubergine
    135,-

    Grillede porre & aubergine m. vegansk mayo, hvidløgsolie, crumble på kokosnød & blandede sakura spirer

Desserter

  • Kokossorbet
    75,-

    Kokossorbet m. crumble på cashewnødder & urteolie

  • Sesam & chokolade
    85,-

    Iscreme på seasamfrø, grøn olie & crumble på hvid chokolade

  • Mango & kokosris
    85,-

    Sticky rice m. kokoscreme & sødlig mangokompot


Menu