Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Raspberry Sling
    95,-

    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura

  • Keyser Signatur
    95,-

    Bombay Dry Gin, hjemmelavet urtecordial & Martini Bianco

  • Ice Tea Spritzer
    95,-

    Vodka, Oolong the, fersken & hvidvin

  • Dragon Daiquiri
    95,-

    Bacardi Carta Blanca, chililikør & hjemmelavet peberfrugtsirup

  • Dirty Martini on the rocks
    95,-

    Bombay Sapphire, Noilly Prat & hjemmelavet olivencordial

  • Espresso Old Fashioned
    95,-

    Black Bottle whisky, Bacardi Ocho, PX Sherry, hjemmelavet kaffesirup & kokosvand

  • Mocktail - Keyser Signatur
    55,-

    Hjemmelavet urtecordial & soda

Snacks

  • Hummertatar & ris senbei chips
    65,-

    Hjemmelavet senbei rischips m. wasabicreme, hummertatar, karse & tangpulver.

  • Agurk & radise
    45,-

    Frisk agurk, kinaradise, karamelliserede cashewnødder, nam jim-sauce & spirer

  • Asiatisk korokke
    55,-

    Friturestegt korokke, goma-sauce, purløg, tun, hamachi & katsuobushi

  • Sprød kammusling
    65,-

    Stegt kammusling, kataifi, mild chilicreme, purløg & brøndkarse

Kolde retter

  • Thai ceviche
    95,-

    Dansk hamachi, nam-jim dressing, frisk ingefær, syltede løg & babykoriander

  • Tun & ponzu
    95,-

    Marineret tun, ponzu-soja, krydret sesam, frisk radise, cashewnødder & hvidløgsolie

  • Oksekød & fermenteret peber
    115,-
    Tyndskåret grillet oksekød marineret i soja, fermenteret peber, syltede rødløg, radise & cashewnødder
  • Tofu & syltede sorte løg
    75,-
    Stegt tofu, wasabidressing, variationer af syltede løg, soja, avocado & brøndkarse
  • Frisk "kimchi" & urter
    65,-

    Variation af kål, friske æbler, agurk, sprød salat, kinaradise, "kimchi-sauce" & thaibasilikum

  • “Yum kammusling” & frisk tang
    110,-

    Rimmet kammusling, mango, forårsløg, jordnødder, spirer & "yum-dressing"

  • Krabbesalat & sprød chips
    85,-
    Sprødt rispapir, krabbesalat, japansk mayo, avocadocreme, koriander & chili
  • Veggie nudler
    65,-
    Frisk kinaradise, rødbede, vandmelon radise, sesamvinaigrette & sprøde chips

Varme retter

  • Okse short ribs & citrongræs
    165,-
    Short ribs langtidstilberedt i asiatiske urter, glaseret m. krydret palmesukker, sød soja, kaffir lime & citrongræs
  • Keyser shumai suppe
    125,-
    Shumai dumplings, nedkogt oksesuppe, asiatiske urter, bok choy & wakame tang
  • Sprødt langtidstilberedt svinebryst
    145,-
    Sprødt svinebryst, tamarindpasta, jordnødder, palmesukker, rejepasta & bønneolie
  • Stegt vagtel & miso
    185,-
    Stegt vagtel, sake, miso, sesam & brøndkarse
  • Panang okse & bok choy
    195,-

    Stegt oksekød, Keyser panang-sauce & bok choy

  • Asiatisk “risotto”
    135,-
    Portobellosvampe, jasminris, kokosmælk, kaffir limeolie, karse & Vesterhavsost
  • Østershatte & hoisin
    95,-

    Smørstegte østershatte, hoisin-sauce, estragonolie & babykoriander

Desserter

  • Friturestegt mælkeiskugle & sandkage
    75,-
    Friturestegt hjemmelavet is, pandansirup, mynte & sød sandkage
  • Banan i tempura & kokossorbet
    70,-
    Banan i tempura, kokossorbet, krydret szechuan honning, citron & sesamdyppelse
  • Mango sticky rice cheesecake
    85,-
    Cremet cheesecake, pandansirup, mangopuré & kokoscrumble

Menu
div>