Vælg restaurant

Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Rasberry Sling
    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura
  • Keyser Signatur
    Bombay Dry Gin, hjemmelavet sirup på mynte og citrongræs & Martini Bianco
  • Ice Tea Spritzer

    Vodka, Oolong the, fersken & hvidvin

  • Golden Daiquiri

    Bacardi Carta Blanca, friskpresset limejuice, ingefærsirup, orangeblomstvand & yuzu

  • Espresso Martini

    Vodka, kaffe, kaffelikør & sukkersirup

  • Old Fashioned

    Black Bottle whisky, Bacardi Ocho, PX Sherry, hjemmelavet kaffesirup & kokosvand

  • Mocktail – Lemon Grass

    Soda m. hjemmelavet sirup på mynte & citrongræs

  • Mocktail – Hjemmelavet Iste

    Oolong the & mangosirup

Snacks

  • Nobashi reje – Sprød majs – Mild Chili
    85,-

    Japansk Nobashi reje vendt med syrlig japansk mayo, chili paste & hvidløgsolie. Serveret på sprød chip af majs.

  • Tuntataki – Butternut – Yuzu
    85,-

    Lynstegt kimchi-marineret tun, serveret på cremet butternut-puré. Toppet med sprøde glasnudler & sødlige løg tilsmagt med yuzu.

  • Daikon – Kold karry – Seven spice
    85,-

    Makirulle af frisk daikon fyldt med kold malaysisk karry. Toppet med Seven spice krydderi & shiso karse.

Kolde retter

  • Tatar – Yummi sauce – Gunkan
    115,-

    Tatar af okse i Gunkan af agurk. Serveret med Yummi kokossauce skilt med basilikumolie.

  • Appelsin – Nam jim – Kinakål
    95,-

    Appelsinsalat vendt med nam jim-dressing, kinakål & frisk chili.

  • Keyser kimchi – Harumakirulle – Frisk grønt
    95,-

    Friske sprøde stave af daikon, agurk & gulerødder rullet i rispapir. Serveret med fermenteret kimchi sauce.

Varme retter

  • And – Teriyaki – Porrer
    165,-

    Sojamarineret sprængt andebryst, serveret med dampede & grillede porrer. Retten bliver overhældt med krydret teriyakisauce.

  • Hamachi – Tamarind – Tempura
    115,-

    Japansk hamachi korokke paneret og friteret i panko. Retten bliver overhældt med varm tamarindsauce.

  • Asiatisk BBQ – Kalv – Sesam
    145,-

    Langtidsstegt kalvekæbe med asiatisk BBQ og friske urter.

  • Tom Yum – Jomfruhummer – Østershatte
    135,-

    Thailandsk Tom Yum-suppe med jomfruhummer, østershatte & spæde korianderspirer. Toppet med chiliolie.

  • Sojabønner – Trøffel – Sprød Lotusrod
    95,-

    Fermenterede “Bali Style” soyabønner. Hertil trøffelmayo & sprøde chips af lotusrod.

  • Kokos – Ris – Vesterhavsost
    95,-

    Dampet ris med krydderurter, cremet kokosmælk & citronolie. Retten bindes sammen af dansk vesterhavsost.

Desserter

  • Passionsfrugt – Sticky rice – Cashewnød
    95,-

    Syrlig passionsfrugtsorbet med sticky rice, kokosnød & crumble af cashewnød.


Menu