Vælg restaurant

Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Raspberry Sling
    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura
  • Keyser Signatur
    Bombay Sapphire, hjemmelavet sirup på mynte og citrongræs & Martini Bianco
  • Twisted Rum Swizzle

    Bacardi Carta Blanca, Tequila Blanco, limejuice, annanassirup & Velvet Falernum

  • Golden Daiquiri
    Bacardi Carta Blanca, Banks 5 Island Rum, limejuice & shisosirup. Toppet med skum af æggehvide & Grüner Veltliner hvidvin
  • Espresso Martini

    Vodka, kaffe, kaffelikør & sukkersirup

  • Yuzu Negroni
    Bombay Sapphire, Martini Bitter, Martino Rosso, St. Germain Orange Infused Bacardi Ocho & kokosvand
  • Passion
    Stoli vodka, passionspuré, frisk citronjuice & sukkersirup

Mocktails

  • Citrongræs Mocktail

    Soda m. hjemmelavet sirup på mynte & citrongræs

  • Hjemmelavet Iste

    Oolong the & mangosirup

Snacks

  • Hummer – Wasabi – Senbei
    95,-

    Sart tilberedt hummer med syltet wasabi, krydret med japansk togarashi & serveret på sprød senbeikiks.

  • Korokke – Teriyaki – Bonitoflager
    95,-

    Hjemmelavet korokke af fisk, chili, koriander & rød karry friteret i panko. Serveret med teriyaki sauce, japansk mayo & bonitoflager

  • Agurk – Daikon – Nam Jim
    95,-

    Frisk makirulle af agurk & daikon med Nam Jim-sauce baseret på limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce.

Forret

  • Tun – Ponzu – Radise
    125,-

    Tyndtskåret tun med ponzu soyasauce serveret med friske radiser & sakura urter.

  • Okse tataki – Fermenteret peber – Ribs
    125,-

    Flamberet okse, marineret i soya, serveret med fermenteret pebercreme & japanske syltede rødløg. Toppet med ribs & karse

  • Tom Kha – Kylling – Dumpling
    135,-

    Thaisuppe med kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveret med dumpling af kylling & svampe. Suppen dekoreres med purløgsolie & urter.

Mellemret

  • Kammusling – Unagi – Kataifi
    135,-

    Friteret kammusling i dej af kataifi med et hint af unagisauce. Serveret med purløg, wasabi creme & brøndkarse.

  • Keyser kimchi – Wonton – Kinakål
    95,-

    Frisk salat på kinakål med vilde bær serveret på en sprød wonton toppet med koreansk inspireret Keyser kimchi sauce med chili.

  • Okseribs – BBQ – Citrongræs
    165,-

    Keysers langtidstilberedte okse short ribs med thailandske urter glaseret i BBQ-sauce, friske forårsløg & citrongræsolie. Serveret på shisoblade.

Hovedret

  • Panang karry – Kylling – Sommersalat
    185,-

    Keysers panang karry med udbenet kyllingelår & krydrede aromatiske asiatiske urter. Serveret med frisk sommersalat.

  • Brune ris – Kokos – Tempura
    115,-

    Japanske brune ris dampet med urter, kogt i kokosmælk og urteolie. Toppet med sprød tempura crumble.

  • Veggie nudler – Wasabi – Sesam
    95,-

    Friske & sprøde nudler af agurk og zucchini serveret med wasabi eddike, sesamolie & sesamfrø.

Dessert

  • Woon Katti – Cookie – Passionsfrugt sorbet
    95,-

    Traditionel thailandsk dessert af kokoscreme med vanilje dækket af en ris-cookie. Serveres med en frisk passionsfrugt sorbet på siden.


Menu