Vælg restaurant

Menu

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Cocktails

  • Rasberry Sling
    Bacardi Cuatro 4 y. gylden rom, Banks 5 Island mørk rom, Martini Fiero, hindbærsirup, ananasjuice, limejuice, kokosvand & Angostura
  • Keyser Signatur
    Bombay Dry Gin, hjemmelavet sirup på mynte og citrongræs & Martini Bianco
  • Ice Tea Spritzer

    Vodka, Oolong the, fersken & hvidvin

  • Golden Daiquiri
    Bacardi Carta Blanca, Banks 5 Island Rum, limejuice & shisosirup
  • Espresso Martini

    Vodka, kaffe, kaffelikør & sukkersirup

  • Yuzu Negroni

    Bombay Sapphire, Martini Bitter, Martini Rosso, St. Germain, & yuzu

  • Mocktail – Mynte Cocktail

    Soda m. hjemmelavet sirup på mynte & citrongræs

  • Mocktail – Hjemmelavet Iste

    Oolong the & mangosirup

Snacks

  • Hummer – Wasabi – Senbei
    75,-

    Sart tilberedt hummer m. syltet wasabi, krydret med japansk togarashimix. Serveres på sprød senbei-kiks

  • Korokke – Teriyaki – Bonito flager
    75,-

    Paneret og friteret korokke på lys fisk m. umamifyldt teriyakisauce. Hertil japansk mayo på riseddike & røget fermenteret tun

  • Agurk – Daikon – Nam Jim
    75,-

    Frisk maki af agurk & daikon m. Nam Jim-sauce af limejuice, chili, hvidløg, koriander, palmesukker & fiskesauce

Kolde retter

  • Tun – Ponzu – Kinaradise
    115,-

    Tyndt skåret tun m. ponzu soja, sprød daikon & friske krydderurter

  • Veggie Nudler – Yuzu – Citrus
    95,-

    Friske nudler af squash vendt i japansk dressing, asiatisk citrusfrugt & friske urter

  • Okse – Trøffel – Vagtelæg
    115,-

    Lyngrillet oksetataki tilberedt m. hvidløgsolie. Hertil trøffelcreme, asiatiske sakura urter & sojamarinerede vagtelæg

Varme retter

  • Panang – Okse – Porrer
    165,-

    Keysers panang m. stykker af mørt oksekød, spicy chili & aromatiske asiatiske urter. Serveres m. et coral af friske porrer & urter

  • Kokos – Ris – Vesterhavsost
    95,-

    Dampet ris m. krydderurter, kokosmælk & citronolie. Retten bindes sammen af vesterhavsost.

  • Kammusling – Unagi – Kataifi
    135,-

    Friteret kammusling paneret i rismel. Hertil unagisauce, krydret mayo & sprød kataifi

  • Tom-Kha – Fuglegræs – Purløgsolie
    135,-

    Thailandsk suppe på kokos, kaffir limeblade, citrongræs & ingefær. Serveres m. kinesisk dumpling og skilles m. dråber af purløgsolie & sprød frisk fuglegræs

  • Okseribs – BBQ-sauce – Hvidløg
    165,-

    Langtidstilberedte short-ribs af okse, glaseret i BBQ-sauce m. pankocrumble & hvidløg

  • Butternut – Porrer – Sød basilikum
    135,-

    Bagte butternut squash og forkullede porrer serveret m. urtecreme på purløg & thaibasilikum. Hertil sprød tempuracrumble & citronolie

Desserter

  • Kokossorbet – Crumble – Citronmelisse
    85,-

    Hjemmerørt kokossorbet m. crumble på cashewnødder

  • Bærsorbet– Chokoladecrumble – Basilikum
    85,-

    Sorbet på vilde bær m. chokoladecrumble & sprød chip på thaibasilikum

  • Cheesecake – Passionsfrugt – Sprød mørdej
    85,-

    Blød cheesecake på friskost, passionsfrugt & sprød mørdej


Menu